[ stratus @ 01.12.2006. 02:25 ] @
kad sam instalirao audigy SE sound blaster na racunaru je poceo da se s vremena na vreme pojavljuje plavi ekran. to se dogadja bez bez odredjenog pravila, odnosno ne u pravilnim intervalima. napominjem da se to na racunaru nikada nije dogadjalo dok nisam instalirao karticu i softver koji sam dobio uz nju. sta je problem i kako se resava? hvala unapred!
[ Zoran Rodic @ 01.12.2006. 13:07 ] @
Proveri da se nije IRQ slucajno poklopio sa nekim drugim
Promeni slot
[ JOJO847 @ 01.12.2006. 13:23 ] @
Jel možda "IRQ less or not equal" - Također prvo sumnjam na IRQ konflikt. Pogledaj točno što piše kad se pojavi BSOD:
http://www.elitesecurity.org/poruka/652584
[ i_tako @ 30.12.2006. 23:44 ] @
I meni se isto desava... instalirao Audigy SE i s vremena na vreme samo ljuljne plavi ekran, i zvuk pocne iritirajuce da pisti...

Cini mi se da audigy ima konflint i sa modemom i sa tv tjunerom (winfast xp 2000). Naime, modem se ne cuje i ako je ukljucen da se cuje, a winfast kada menjam kanale sledeci kanal prebaci na mute!!!!! I FM se cuje samo kada ga startujem i to na sekundu, i odmah prestane. A kada u fm-u kliknem na test sound lepo se cuje....

Veoma cudna desavanja posle instalacije Audigy SE.

Inace imam op win xp sp 2, i skidao sam kao ludak najnovije drajvere za ovu karticu preko modema (55mb)...
Da li neko ima neki savet??

Pozdrav!