[ jugogirl @ 04.12.2006. 21:36 ] @
Ciao drustvo,
treba mi preporuka za za program koji obuhvata proizvodnju, magacin, prodaju i knjigovodstvo. Bavim se proizvodnjom gde ima mnogo otpada, kao i u fabrikama stakla ili u gradjevini. u Novom Sadu sam tako da bi mi trebao neko iz Ns ko bi naknadno i obucio zaposlene i servisirao.
[ Zidar @ 05.12.2006. 15:37 ] @
Izgleda mi kao ponuda za posao
majstori iz Novog Sada i okoline, napred.

[ goranvuc @ 05.12.2006. 17:03 ] @
Da se ne bi reklamirao ovde, pogledaj sajt u mom potpisu, firma je u Novom Sadu i ima u ponudi program koji bi ti odgovarao po opisu.
[ tasman_76_82 @ 09.12.2006. 21:40 ] @
A sta Vama konkretno treba? Program koji vodi evidenciju o svemu tome ili sta?
[ MARS4 @ 05.01.2007. 00:45 ] @
Pogledajte www.v-energy.com ; nas program za proizvodnju napada standardne i NEstandardne proizvodnje i sadrzi u sebi sve: pre svega - sve je na 1 klik i izuzetno lako za rad (za onog ko poznaje ekonomiju i proizvodnju) ; takodje program sadrzi sve: normative, magacin repromaterijala, magacin gotovih proizvoda, stovariste, prenosnice iz magacina u veleprodaju, pracenje dobavljaca (dugovanja sa 10 udarnih izvestaja), pracenje kupaca (potrazivanja sa preko 15 udarnih izvestaja), IOS (izvod otvorenih stavki), racune, konacne racune, avansne racune, stornirane racune, poslovne knjige: KEPU (repro), KEPU (got. proizvodi), ... i to postoje 2 verzije: menadzerska i knjigovodstvena ; proizvodjac ovog sofware omogucuje kupcu izmene u odredjenom domenu po njegovom zahtevu, kompletnu kontrolu svakog izvestaja (takodje ima kupac) i jos mnogo pogodnosti ; za sve programe postoji daljinska kontrola (pod kontrolom kupca) preko tel., interneta, direktna veza ; proizvodjac ovog software-a ima i skolu knjigovodstva koja daje posle svakog termina video-materijale - znaci kompletno resenje po sistemu kljuc u ruke.
[ igerard @ 05.01.2007. 07:58 ] @
>
kako mogu doći do user i passa za skinutu demo ver.
[ MARS4 @ 05.01.2007. 14:36 ] @
>
>
> __________ NOD32 1861 (20061110) Information __________
>
> This message was checked by NOD32 antivirus system.
> http://www.eset.com
>
>
[ MARS4 @ 05.01.2007. 19:00 ] @
1. u polje user name uneti: KORISNIK ,
2. bez unosa u polje password
3. pritisnuti na dugme OK