[ webwoman @ 05.12.2006. 21:20 ] @
Extra Zarada za Webdesignere + programere!!! Dali zelite da radite od vase kuce, virtualno i slobodno. Placanje po zavrsetku svakog projketa, posla i po dogovoru. Uslovi su da radite na 'zapadni nacin biznisa' tj: da odradite svoj deo posla u datom roku i da se snalazite u tom nacinu rada. Takodje timski rad, kada je to potrebno. Uslovi su da budetet pedantni, strukturisani i umete engleski, da bi komunikacija isla tecno. U specijalnim uslovima kada imate neke specificne talente moze i bez velikog znanja engelskog. Mi smo orijentisani ka zapadu, kao i nasi projekti. Placanje: posto se dogovorimo za cene i vreme i kada odradite vas deo posla odmah vas isplacujemo posto zavrsite vas deo. Posto se mi nalazimo vani Srbije, na zapadu pravicemo dogovor kako vama najvise odgovara da dobijete vase pare, naprimer; preko deviznog racuna neke banke, preporucena posiljka ili Paypal sistem ( vrlo praktican i efiksan bez extra troskova) itd. Takdoje bismo zamolili neozbiljne da nas zaobidju, jer nas zanima bistar Cyber Um i napredni ljudi koji su svesni i umeju da cene svoju i tudju kreativnost i vreme. Nemorate biti vrhunski u nicemu nego je dovoljno da imate zelju, disciplinu, strukturu rada, neko znanje, dobru volju, mozda neki talenat i da ste opusten cool lik... ipak treba svima biti zabavno dok se radi. Trazimo sledece; webdesigner, master od basic do advanced webdesigner, programeri koji umeju php. ( u obliku php.nuke) i slicno Flash programiranje Programiranje: java script, php,html... itd Web shop: da umete da pravite web shop sa paypal sistemom ili vec gotovim sistemima placanja ( vrlo lako i skoro sve je vec gotovo), znaci lakse verzije. Ako vas zanima ovaj nacin posla, posaljite nam sledece podatke: Spisak vaseg znanja i sta vas zanima da radite i koji uslovi vama odgovaraju. Ako znate usput i neki jezik, ili imate neko specificno znanje neke oblasti vrlo rado nam recite. Kolike su vam odprilike cene/ tarife za vas rad Neki linkovi sa vasim radovima 2-3 reci o vama ako zelite, a ako ne moze i vas neki cyber ID... Nesto spontano... Praktican rad: Mozda necemo imati odmah posao za vas, nego cete biti u nasoj arhivi i kada nam zatrebate mi cemo da vas pitamo. Ako vam nas metod odgovara, vrlo nam rado potvrdite kada budete rekli vase uslove. Sam posao znaci odradite kod vase kuce i nama predate preko interneta, kada je vas deo posla gotov; znaci cyber i virtualno! U slucaju da dobijem previse odgovora ja bi zamolila da se niko nevredja ako vam ne uzvratim poruku, ali cu se potruditi da to svakako uradim cak iako potraje. Ja sam Tanja i saljite email na sledecu adresu: [email protected] |