[ profi.zdrale @ 07.12.2006. 22:11 ] @
Molim Vas ako nego moze da mi pomogne instalirao sam phpbb na moj server sta treba da instaliram i kako da bi mi to proradilo. Molim Vas pomozite evo ako neko hoce moze i na e-mail da mi pise [email protected]
[ bukovski @ 08.12.2006. 02:44 ] @
cekaj kazes instalirao si ga a trazis pomoc za instalaciju ? Na phpbb sajtu imas detaljno uputstvo za instalaciju, ukratko skines najnoviji forum ( phpbb npr ) otpakujes lokalno ( tvoj HDD ) preko tvog omiljenog programa uploadujes na server ( koji mora da podrzava PHP ) napravis bazu podataka ) mysql npr. npr preko php my admina ili cpanela ( plexa ensima sta god imas kod svog hosting provajdera ) sve lepo te podatke lepo uneses u config.php fajl i imas tako install.php pokrenes njega pratis uputstva i to je to. Posle toga se logujes kao admin napravis kategorije forume podforume ..... ali to vec spada u domen koriscenja a ne instalacije...

e sad reci gde se javlja konkretan problem , gde je zapelo... i sl?

poz

p.s. ako ti nije hitno imas dosta free hostinga specijalno za forume pa ih mozes probati pre nego sto i sam instaliras svoj. Drugo preporucio bih ti da na svom kompu postavis apache php i mysql i da sve lepo izvezbas na localhostu pre nego li odlucis da bilo sta postavis ili radis na "zivo"
[ profi.zdrale @ 08.12.2006. 07:56 ] @
Pozdrav sad sam procitao tvoje objacnjenje ali znaci ne podrzava mi server php. Sta da radim u tom slucaju, mislim nema ga instaliranog.
[ flylord @ 08.12.2006. 09:44 ] @
procitaj prvo INSTALL i README za phpBB, i onda malo po forumu procitaj ostale teme o phpbb.

I nemoj da pokreces 2 teme o istoj stvari