[ salicsale @ 08.12.2006. 20:41 ] @
POMAGAJTE LJUDI
imam Genius VideoCam SlimClip 321c, evo sta se desava: pokrenem kamericu ili pritiskom na dugme koje se nalazi gore ili preko softvera koji je dosao sa njom ili preko Skype, U SVA TRI SLUCAJA imam privju kamere ali pored tog prozora krene da izbacuje jedan za drugim prozore koji su ustvari fotke (recimo 1 prozor u 1 sekundi) dok ne blokira sistem i onda moram da izvucem usb i pogasim 1001 prozor. sve u svemu ne znam kako da iskljucim to shkljocanje.
sale
[ TasaBgd @ 23.02.2007. 15:03 ] @
Cao,
I ja imam isti problem sa tom kamerom, s tim sto meni ne blokira sistem nego slika nekih 15-ak min. i prestane pa onda moram da poiskljucujem sve prozorcice.Kod brata na kompu radi normalno!!!! Interesuje me da li si mozda provalio u cemu je problem, ako jesi da li mozes da mi javis sta da radim pre nego sto je bacim hehe?
Hvala unapred! :-)))
Natasa
[ urrke @ 25.05.2007. 17:35 ] @
Ja sam imao slican problem sa shapshot-ovima koji iskachu. Izgleda da je neki problem sa softverom. Na dva kucna kompa izbacuje snapshotove, na poslu radi kako treba. Jedino sto je zajednicko u kucnoj konfiguraciji je amd procesor, dok je na poslu intel, ali moze da bude i 100 drugih stvari u pitanju.

Privremeno resenje je da kliknete desnim dugmetom na task bar, udjete u task manager, zatim na Processes, nadjete proces koji se zove nesto tipa m1000mnt.exe i kliknete na "end process". Time cete da ugasite snapshotove. Da se ovaj program ne bi opet startovao posle restarta kompa, u "Run" ukucajte msconfig, idite u startup opciju i iskljucite taj proces.

poz.