[ puska @ 09.12.2006. 19:59 ] @
| Imam Gigaset S1 colour ISDN telefon prikljucen preko intracom-a na isdn broj, u kuci takodje imam jos jedan obican fixni broj. Zanima me da li je moguce da uzmem obican telefon neki gigaset valjda siemens i siemens najbolje rade u kombinaciji i da oba telefona budu registrovana na obe baze. Dakle da sa ISDN telefona mogu da se javim na analogni broj i obrnuto sa analognog na isdn broj. Da li je tako nesto moguce i kako to izvesti?
Pozdrav |
[ puska @ 13.12.2006. 19:02 ] @
Da li je moguce da niko ne zna odgovor, da bar kaze moze ili ne moze :(
[ miralo @ 16.12.2006. 20:59 ] @
Citat:
puska: Da li je moguce da niko ne zna odgovor, da bar kaze moze ili ne moze :(
Ako sam dobro shvatio, ti bi da spojiš dve baze, a ne dve slušalice. Ta kombibnacija nije moguća. Da bi slušalice medjusobno komunicirale moraji biti na istoj bazi. Znači mogu dve slušalice-jedna baza, ali ne mogu dve baze-jedna slušalica. Odnosno mogu ali ne u isto vreme.
[ yu1ny @ 16.12.2006. 21:43 ] @
Na Simensu ne može, jedino da nađeš neki dect sa ulazom za dve linije, onda može
[ puska @ 17.12.2006. 00:26 ] @
znam da moze dve slusalice na jednu bazu to sam probao i uverio se da radi korektno, ali nisam znao da li je moguce da 1 slusalice bude na 2 baze i druga takodje. Ok znaci ne moze, a ne odgovara mi telefon sa 2 linije posto su brojevi i razdvojeni jedan je na jednom spratu, a drugi na drugom, a nisu u vertikali pa mi to ne odgovara. Ok hvala na odgovorima
[ vrujan @ 22.12.2006. 23:53 ] @
moze da se nsvrze
[email protected]
[ broker @ 23.12.2006. 00:03 ] @
Dect telefoni mogu da imaju dve baze. Ja sam tako radio i sa najjeftinijim panasonic modelima, obe slusalice prijavim na obe baze i sve radi kako valja.
[ puska @ 23.12.2006. 14:32 ] @
broker mozes malo da pojasnis, bile su 2 baze na 2 razlicita broja ili na istom broju ?
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.