[ ski7 @ 10.12.2006. 21:08 ] @
| Kupila sam HP Deskjet D2320 i kada sam ubacila instalacioni disc krene instalacija i na pola izbacuje gresku i nece dalje da nastavi sa instalacijom ??? Par puta sam jos probala i ista situacija ... Da li je to greska mozda u instalacionom disku i da li mogu mozda da skinem taj program za instalaciju negde sa neta ??? |
[ JOJO847 @ 10.12.2006. 22:43 ] @
hmh, kakvu gresku javi?
Procitaj tocno upute za instalaciju, korak po korak.
[ mtraj @ 11.12.2006. 00:26 ] @
Pogledaj kakav se tačno postupak zahteva pri instalaciji drivera.
Za pojedine HP modele postoji pomalo neobičan redosled koraka (npr. kod HP 3740) ako se instalacija vrši sa CD-a koji stiže uz štampač.
Potrebno je isključiti USB kabal iz printera pre nego što se započne instalacija drivera i pratećeg software-a za obradu slika,
i onda negde na polovini instalacije (kada to bude zatraženo) USB kabal se uključuje u štampač, i tek onda se nastavlja preostali deo posla.
A možda je i nešto drugo problem. (obavezno pogledaj poslednja dva linka).
-
HP Deskjet D2320 Printer - Software & Driver downloads
Mislim da će biti dovoljno da skineš samo ovo -
HP Basic Driver
-
HP Deskjet D2320, D2330, D2345, and D2360 Printers - Install the Software in Windows
Citat:
These messages usually appear during a second attempt to install the printer driver after a previous attempt failed.
-
HP Digital Imaging Products - Error During Installation: Could Not Find the File Hpzrxxxx.dll or Hpfmomxx.hlp on the HP CD
-
HP Photosmart and Deskjet Printers - A 'Files Needed' Error Message Displays During Printer Driver Installation
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.