[ ribar2006 @ 10.12.2006. 22:34 ] @
pozdrav svima
imam sledeci problem. Instalirao sam Vistu beta2 na svoj komp da vidim kako to radi prepoznao je sve i instalirao drivere osim wireless kartice. Kartica je neka TP Link sa Atheros chipom, nasao sam na netu driver instalirao ga i ok ju je prepoznao. Prilikom skenioranja pronasao je AP na koji se kacim i prijavio mi je konekciju sa tim AP kao limited conection - naveo je da postoji problem i to je sve. E sad ja u XP pravim PPOE konekciju gdje navodim username i password i klikom na tu konekciju naravno konektujem na net. U visti napravim konekcju ali klikom na nju ne dozvoljava mi konektovanje prijavi samo da je nemoguce uspostaviti vezu. Ima li iko nacin da mi pomogne

Hvala svima
[ bugsu @ 10.12.2006. 22:46 ] @
nisam se puno bahco sa vistom ali ni ja nisam mogao ppoe,a koliko sam cuo od druga da vista neshto k**** sa ppoem,nisam siguran ali eto .......drz se ovo teorije dok neko ne potvrdi suprotno ;)
[ Strale @ 11.12.2006. 01:47 ] @
To je tako kad koristite Beta proizvode
[ aleksm @ 11.12.2006. 12:45 ] @
TPlink 551 i Vista pre release, radi pppoe ali ne na svakom AP-u. Potrebno je takodje napraviti pppoe konekciju kao na XP-u samo sto je malo teze pronaci gde se to radi. Kao sto sam rekao na odredjene AP-ove se kaci bez problema i radi super, dok na neke ne zeli da se konektuje. Inace sto se tice drajvera nista nisam morao da instaliram, Vista je sve prepoznala.

Pozdrav.