[ homerruma @ 11.12.2006. 09:18 ] @
| Otvorio sam nalog kop ISP Astrasat 256 kbs upload preko wireless-a i za sada sve funkcionise.
Brzine su takve kakve jesu.
E sada,kada iskljucim sve programe koji bi mogli da download-uju(Mula,Torrent...) Du Meter a bogami i NetMeter mi pokazuju i dalje protok (download) od 10KB/s.
Zna li neko zasto?Da li je to neka normalna(potrebna)procedura,razmena podataka u okviru proksija ili vec sta,ili ja negde gresim?
[Ovu poruku je menjao homerruma dana 11.12.2006. u 15:29 GMT+1] |
[ Brolly @ 12.12.2006. 05:48 ] @
Mozda ti XP skida neki update. Ili, ako koristis Kaspersky mozda se automatski updatuje. On po defaultu ne prijavljuje korisniku kada ce da skida. Doduse, onda bi download trebao da bude veci, ali ipak proveri.
[ homerruma @ 12.12.2006. 08:19 ] @
Nije,nije.Koristim Nod32 sto nije bitno ali ne bi uploadovao non-stop dvadeset cetiri sata dnevno.
Danas cu nazvati provajdera da cujem ima li on nesto pametno da kaze.
Uglavnom ne javlja se niko sa istim problemom(za sada) da bar znam da li je greska kod mene!
[ homerruma @ 13.12.2006. 05:47 ] @
Provajder kaze:"Virusi,Trojanci,Spijuni cisti,cisti i neka ti je Bog u pomoci"
[ Pablo87 @ 14.12.2006. 13:30 ] @
problem je sto taj provajder garantuje protok samo za 2 GB pa ako si downloadovao vise od toga oni ti smanje brzinu..... Veruj mi imao sam iskustva s tim !!!! em nemozes da igras em nemozes da downloadujes sta mozes da surfujes ???? Neka hvala !!! imas jos provajdera koji garantuju brzinu ali su osetno skuplji (brzina 256kbps nekosta 1200 din nego oko 30E) poenta je da se neisplati !!! ali ako hoces pogledaj SATSPEED (ne znam adresu ali mislim da je
www.satspeed.co.yu )
[ Pablo87 @ 14.12.2006. 15:48 ] @
i da josh nesto jesi li konfigurisao te programe koji mere protok ???
morash da ih konfigurises tako da koriste proxy, isto kao sto si konfigurisao browser !!!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.