[ flyer @ 11.12.2006. 13:39 ] @
Pozdrav svima !

Da li iko ima neku pouzdaniju informaciju o tim cuvenim portovima koje trenutno niko ne moze da obezbedi, a "samo sto nisu" !

Ja sam u Kosovskoj ulici u Novom Sadu (Podbara)..znaci nemoz' centralniji centar. Koga god da zovem od provajdera nema sanse..centrala je ok, al portova nema. Bice, kazu prosiruje Telekom, pa ce biti u sledeca (mozda sutra, al mozda i malo sutra) dva meseca.

Ne mogu da skontam pravu informaciju, mislim, ne znam ko tacno zavlaci, i kad ce ZAISTA biti portova.

Dal iko ima neku sigurniju informaciju, kad to moze da se ocekuje u Novom Sadu ?

Prilicno mi je hitno (sbb ne mogu, ne bih bash Wireless..al ako budem morao...sta cu)

[ skymusic @ 11.12.2006. 14:22 ] @
evo ti prava informacija. d-slam-ovi su postavljeni u sve centrale u svim gradovima. prvi talas ce biti ili do nove godine ili do 15. januara. kako mi kaze ortak koji je neka civija u Telekomu kod mene. kod nas su postavili u glavnu centralu u centru grada. i samo se ceka kaze da iz kine dodje nekih 50-tak timova, da to sve izmontiraju ili povezu, upotrebna dozvola i pocinje. za ove kineze mi je rekao jedan momak koji radi na EDGE povezivanju. nesto za telekom. pa sad videcemo. kad si cekao dosad, pa jos malo.
[ flyer @ 12.12.2006. 10:15 ] @
E Skymusic....svaka cast! Hvala na informacijama.
[ simor @ 26.12.2006. 21:49 ] @
Evo, priblizava se nova godina i nista. Na mojoj centrali (Grbavica) isto nema slobodnih portova. A onaj njihov ADSL sajt je maltene totalno neupotrebljiv, nikakve precizne informacije. Cak ne odgovaraju ni na mail-ove.