Pa, nisu specijalni ruteri za bridge mode, vecina njih ima opciju Bridge ON/Off - potrebno je da na ruteru zadrzis enkapsulaciju PPPoE_LLC , obrises sa samog rutera UID/PWD (da ne bi imao duple konekcije, vecina provajdera to ne dozvoljava, na ovaj ili onaj nacin) a takodje je potrebno da ostavis VPI/VCI shodno provajderskim podesavanjima. Elem, ako je ActionTec u pitanju, da povremeno se desi da nece da se sinhronizuje sa modulacijom t1.413
Ako ti bude trebalo pomoci sa time, javi se
BTW, koliko se ja ovim bavim, jos nisam cuo da modulacija na centrali (ono sto je za slovacku, kao i vecinu centrala u NS karakteristika jeste da su u pitanju LS ADSL uredjaji, i da im je modulacija t1.413 i2, ali to je samo vezano za fizicko dobijanje ADSL veze) onemogucava da ruter koristi sopstveni PPPoE klijent - vec da se mora imati bridge i konekcija inicirana preko PPPoE klijenta na racunaru - malo mi je nejasno nedotupav taj odgovor od podrske neobee-ja!?
i jos jednom BTW, znam coveka koji na istoj toj slovackoj LS koristi PPPoE LLC sa routera, i nema nikakvih problema, a i moj rodjak ovde u BG-u, u Njegosevoj od skoro ima LS ADSL uredjaj na centrali - samo je promenjen handshake(modulation type), a routerov PPPoE i dalje normalno bez promene radi.