[ zaraza @ 16.12.2006. 00:23 ] @
testirao sam neki HDD, koji je skljocao iz cista mira tokom rada, proizvodio one 'ping' zvukove i slicno, i iz aviona se (cini mi se ) vidi da je hdd neispravan....win se posle toga zaglavljivao, i pomagao je samo restart....

testirao sam ga sa powermaxom, i on je, gle cuda, rekao da je neispravan, a ja sam vlasniku istog predlozio da ga osmah vraca u radnju i ne razmislja....
e sad, ovi iz radnje se prave pametni kako 'neko nije instalirao windows kako treba', 'neko nije lepo formatirao hdd' i slicne gluposti....
hdd ce biti zamenjen, nema sumnje, ali me zanima koliko je Powermax stvarno pouzdan.
[ Miroslav Cvejić @ 16.12.2006. 09:58 ] @
Dovoljno je pouzdan, a te serviserske priče ignoriši...
[ gsimon @ 16.12.2006. 18:55 ] @
naravno da je pouzdan utoliko da ti kaze da je hard
ispravan ili neispravan ....

za detaljnije testiranje nije.....
[ zaraza @ 18.12.2006. 00:27 ] @
evo veceras sam imao uzivo sutret sa likom koji tvrdi ono sto sam napisao gore...
dolazim ja (nije moj kompjuter), a ona tamo nesto radi...cisti od virusa, brise fajlove i slicno...
zasto brise fajlove? pa zato sto kompjuter nije namenjen za pustanje muzike i gledanje slike, kao ni za igranje igrica...to samo MS hoce da uzme pare igracima...
ok sve to...na pominjanje problema da se hard iskljucuje u toku rada win-a...kaze covek: "pa to je normalno...on mu tamo trazi neki fajl, pa se ovaj zaglavi"....posle 5 minuta covek je ustao i otisao sa recima "e ako ti znas sta je, ti popravljaj"....

mislim stvarno.....