[ araiks @ 16.12.2006. 10:49 ] @
Zanimaju me vasa iskustva sa gore navedenom ploceom,jer sam je danas porucio,kakva joj je integrisana graficka kaku mem podrzava,koliko je dobra u OC, i koje su joj prednosti a moje mane.!!

Hvala
[ dizzel @ 16.12.2006. 12:42 ] @
Napravio si odličan izbor.
Ploča ima sve što ti treba, i što ne treba, znači izuzetno opremljena ploča.
Integrisana grafika joj dođe kao bonus. Za nuždu možeš igrati i oblivion doduše kao slajd šou.
A ono najbolje je da se ploča sjajno overklokuje uz dobru memoriju.
Mana je probirljivost u radu sa memorijom. Ako hoćeš veći overklok moraš pronaći pravu memoriju.
Druga mana je da su ploče kineske proizvodnje generalno slabije za overklok od tajvanskih koju ja imam.
[ JOJO847 @ 16.12.2006. 12:48 ] @
jaoj, o toj smo ploci pisali i pisali, pa smo je preporucivali i preporucivali pa ces ti malo koristiti pretragu :). Za to sto podrzava a sto ne - pogledaj tvornicke specifikacije na gigabyte sajtu. Neznam ti ostatak konfiguracije ali gotovo sam siguran da nisi pogrijesio njenim izborom. Integrirana grafika ce zadovoljiti uredske potrebe.
[ araiks @ 19.12.2006. 14:19 ] @
Dajte mi ime proizvodjaca memorije od 256mb koja pasuje na plocu ,bili bi pozeljno 667!
[ dizzel @ 20.12.2006. 07:22 ] @
http://www.gigabyte.com.tw/Fil...erboard_memory_m55plus-s3g.pdf
[ moske07 @ 07.01.2007. 19:30 ] @
Znam da sam zakasnio sa odgovorom ali molio bih nekoga ko ima iskustva sa montiranjem ove ploce da mi kaze gde da stavim jumpere!!!!!

Hvalaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
[ Miroslav Cvejić @ 07.01.2007. 20:44 ] @
Zašto bi stavljao jumpere?
Ja sam na poslu nekoliko montirao i jednu kod kuće sebi i nisam jumpere ni dirao niti dodavao.

Inače ploča je odlična... Konačno PCI-E ploča na koju mogu da stavim 3 PCI kartice i da ima mesta za još jednu... :-)
[ JOJO847 @ 07.01.2007. 20:54 ] @
haha miroslave, lijepo receno :)

moske, na koje ti jumpere tocno ciljas? Sve imas u uputama objasnjeno sto cemu sluzi, a u veeeeelikoj vecini slucajeva nista nije potrebno dirati.