[ blekiwajt @ 17.12.2006. 11:19 ] @
instalirao sam nove drajvere sa Ati sajta za Linux x86 i instalirao ih fino(a da prethodno nisam obrisao stare) i sada ne mogu da udjem u linux.
samo pocrni ekran na login screenu i ostane takav...i onda ga restartujem preko Ctrl+Alt+Del i udjem u "failsafe" i pokrenem XFdrake i ispodesavam sve o5 i stavim na test,pa mi ispise "error occured try changing some parameters..."
kako da Uninstaliram sve drajvere?
znam da ide sh fglrx-uninstall.sh u usr/share/fglrx direktorijumu ali kod mene nema nigde fglrx dir-a

[Ovu poruku je menjao blekiwajt dana 17.12.2006. u 12:45 GMT+1]
[ Sir_Oliver @ 18.12.2006. 00:31 ] @
potrazi fglrx.ko u direktorijumu:
/lib/modules/VERZIJA_TVOG_KERNELA/kernel/drivers/char/drm

[ blekiwajt @ 18.12.2006. 08:39 ] @
nasao i deinstalirao ali problem izgleda je u samim novim drajverima....stari rade a novi nikako....
[ Sir_Oliver @ 18.12.2006. 16:54 ] @
Ati ima prilicno losu podrsku za Linux. Drajveri su im bagoviti. Instalacija drajvera nocna mora. Meni se smrklo kada sam video da moram da skidam instalaciju za drajvere od 50+ Mb (kod Nvidia-e je instalacioni paket oko 12 Mb). Pa onda jos krajnje debilan fazon sa konfigurisanjem X-a. Mislim da nikada vise necu da kupim Ati-jevu graficku karticu, toliko su mi se smucili.
[ Body Bag @ 18.12.2006. 17:59 ] @
Vala bas.....
Taman sam nabacio SUSE 10.2 kada cvrc-ja imam prednajnoviju verziju ATI installera 8.31.5(nabavih je od drugova),a videh na netu da je potrebno koristiti najnoviju verziju 8.32(razlika je u jednom brojicu)koja pod SUSE 10.2 radi iako jos uvek zvanicno ne radi pod Xorg-om 7.2 koji dolazi uz SUSE???
Objasnjenje nece imati nikakvog efekta
Jbt ko ce svlaciti 50MB sa dial-up-om,te mi nije jasno sta tu zauzima toliko,kada je u pitanju paketic sa drajverom,par skriptica i slicica/prozora-uzas....
[ blekiwajt @ 18.12.2006. 21:44 ] @
Slazem se .. ati mi se smucio...mogao sam za iste pare da uzmem NV 6600gt+ ali jbg