[ gavric @ 17.12.2006. 19:48 ] @
radim wap sajt i potrebno mi je da sa 1 stranice (card) ima jedan text box i link. sada da upistm neku sifru u taj text i kad pritisnem na link da prosledim parametar koji sam upisao na neku stranicu(u mom slucaju je ista stranica samo druga kartica). sada kada prosledim treba da uporedi u bazi i da mi da rezultate. Molim pomoc u pitanju je diplomski rad.... kod: Code: case "pregled_tiketa"; echo "<card id='pregled_tiketa' title='Pregled tiketa'>"; echo"<br/>"; echo ("<input name='idt'/><br/> <br/>"); echo ("<a href='index.php?kartica=prikazi'>Prikazi</a><br/><br/><br/>"); echo ("<a href='index.php?kartica=meni'>Pocetna</a><br/></card>"); break; *****odavde treba da posaljem $idt, klikom na link prikazi********* case "prikazi"; echo("<card id='prikazi' title='Vas tiket'>"); $idt="$(idt)"; echo("broj: $idt <br/>"); ****ovde mi izbaci $idt kako treba ali kad treba da ga uporedi u bazi nece.....*********** ******pise ne postoji ni jedan tiket u bazi a ima ga sigurno***************** $sql="select * from tiketi where idt='$idt'"; $result = mysql_query($sql) or die ("Upit nije uspeo"); if (mysql_num_rows($result)>0) { while($red=mysql_fetch_array($result,MYSQL_ASSOC)){ $s=$red[sifra]; $tip=explode(",",$red[tip]); $uplata=$red[uplata]; $broj=$red[idt]; } ...... ... ... [Ovu poruku je menjao Nemanja Avramović dana 22.12.2006. u 12:42 GMT+1] |