[ ribar2006 @ 18.12.2006. 12:30 ] @
Pozdrav imam problem sa Operom odnosno prilikom klika na neki link sa open in background window u tom pozadinskom prozoru mi se otvara google pretrazivac sa nekim bezveze pretragam(obicno vezanim za sex ili warez) ne javlja se uvijek i taj link koji mi otvori google pretragu drugi ili trreci put mi otvara stvarni link. U cemu je problem? Probao sam sa Adaware-om , Spybotom i tweakNow regCleanerom ali nisu nista pronasli sta je u pitanju?
Hvala
[ Nenad Vranjanac @ 18.12.2006. 12:37 ] @
treba da prodjes sa nekim pravim antivirusom (avast/kav). a mozda je i do sajta...
jel se to desava bilo gde ili samo na odredjenim sajtovima?
[ ribar2006 @ 18.12.2006. 13:14 ] @
Probavao sam sa NOD32 antivirusom ali ne nadje nista.

Desava se na svim sajtovima bez obzira gdje pokusavao da kliknem, ali ne desava se uvijek nego samo poneki put..
Pozdrav
[ Nenad Vranjanac @ 18.12.2006. 19:24 ] @
probaj kav 6.

ako ni to ne pomogne... reinstall wina?
[ Zoran Rodic @ 18.12.2006. 20:27 ] @
Uf Nenade, pa ti bas pravo pa u glavu

Za pocetak probaj da podesis Nod na malo rigoroznije opcije http://www.elitesecurity.org/p1392646 , pa to potegni iz safe moda.
Probaj i ostale programe da cimnes iz safe moda
Iskljuci system restore, ocisti temp ... recycle bin ...
A cim se poziva sam kad cimnes operu, rekao bih da moras da ga vidis u aktivnim procesima u task manageru.
Pogledaj ima li neki sumnjiv pa ga ugasi.
Ako otkrijes koji je , pocisti ga iz registrija, zapisi njegovo ime, izguglaj, mora biti negde neki trag.
Pa onda KAV, pa ostali i tako to.
I naravno, proceni vredi li, ako ne, poslusaj Nenada

[ Zoran Rodic @ 19.12.2006. 10:47 ] @
Cuj, mene je prosle nedelje reinstalacija sistema kostala 8000+PDV jer toliko iznosi ponovna instalacija nekih "programcica".
Sto ti rece, kad imas cekic sve ti lici na exere.

E sad, ako stvarno nema nista specificno u instalaciji, onda je najbolje napraviti image pa udri svakih par dana