[ silverrush @ 21.12.2006. 21:00 ] @
| Kao sto sam vec napomenuo u nekim predhodnim temama,bavim se mjuzom vec duze duze vreme.....radim na fruity loops-u.Imam krsh plug-in-ova od kojih mi je omiljeni Vanguard.Trenutno tragam za Trilogy plug-in-om,pa ako neko ima mogo bi nekako da mi posudi,ako hoce?
Mnogo zanrova je proslo kroz moje ruke ali nekako omiljeni zanr mjuzike mi je Ambient sa primesama electra,psy-ambient,i neki electro-synth-rock kao Depeche Mode.....
Do kraja godine planiram kupiti novi komp.Odprilike neka....solidno dobra konf.,( Intel P4 820 2.8GHz Dual Core i jedno giga DDR2 memorije).Predpostavljam da cu uzeti zvucnu MAudio Delta 1010LT koja je negde oko 200jura.Neke monitore od 30000-40000dinara.CME UF6 midi synthesizer koji je veoma extra.
E sad......Posto radim u Fruity-u.Kod druga radim Fruity i Reason rewired.
Receno mi je da bi pametno bilo da uzmem neki manji mixer za neke,ne mnogo velike pare,cisto da mogu da radim filtere preko njega jer je lakse.
U temi "Preporuke moderatorskog tima" taj odgovor nisam nasao tako da bi voleo kada bi mi preporucili i naglasavam OBJASNILI koji mixer da kupim,kako da ga povezem i mnogo je bitno da taj mixer moze da radi sa Fruity-em.
Hvala! |
[ alex303 @ 22.12.2006. 00:12 ] @
Za tako nešto ti ne treba mixer, nego midi kontroler sa standardnim ili šiber potenciometrima na koje možeš da mapiraš komande iz fruity loops-a. Moja preporuka su ipak standardni knobovi jer ćeš teško naći neki midi kontroler sa šiberima. Pošto si nov u svemu tome neka preporuka bi bila M-Audio Oxygen-8
http://www.m-audio.com/products/en_us/Oxygen8-main.html Cenovno jako pristupačan i kvalitetan midi kontroler koji se priključuje na USB sa koga se istovremeno i napaja.
[ felino @ 22.12.2006. 03:15 ] @
Ima Tascam i Behringer neke MIDI kontrolere sa kliznim potovima samo nisu bas jevtini.
Ma, ako mislis na filtre, ima toga kao hardvera, pogledaj malo razne rek i DJ varijante, ima valjda Behringer nesto...lepo ti alex kaze, sta ce ti mixer za to.
Vanguard i Trilogy mislis na soft sintove? Mislim, bar ja pod plug-in podrazumevam efekte i procesore zvuka...a?
[ Ni ten ichi ryu @ 22.12.2006. 08:08 ] @
Pogledaj i Evolution UC33e.. ima i knobove i klizne.
http://www.m-audio.com/products/en_us/UC33e-main.html
[ silverrush @ 02.01.2007. 01:42 ] @
Da,mislim na soft synth-ove.......
Ipak cu se opredeliti za CME UF....i on ima knobove i tako to......
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.