[ tordajav @ 22.12.2006. 21:44 ] @
Za clanove www.demonoid.com, slucajno sam pronasao jednog clana koji je upload-ovao torrente tipa medicinske literature. Stvarno velika biblioteka medicinskog stiva ali na engleskom jeziku i to u DJVU formatu, veoma dobrom i prakticnom formatu za ovu namenu jer je to u stvari literatura ubacena u elektronsku verziju putem skenera i sabijena i do 1000:1 tako da knjiga sa veoma mnogo slika i teksta na oko 450 strana tezi 7-8 MB. Koga interesuje neka pogleda, vrlo je korisno za domen ucenja medicine.
Clan se zove kkk4545

...ispravka... nisu sve knjige u ovom formatu, cak ni pola... vecina je u PDF-u!

[Ovu poruku je menjao tordajav dana 03.01.2007. u 03:02 GMT+1]
[ tordajav @ 04.01.2007. 23:07 ] @
Ako neko ima bilo kakav komentar u vezi ovoga neka slobodno napise... ili meni i drugima preporuci svoj izvor na ovu temu... kao npr. mnooogo knjiga iz ne samo ove oblasti se nalazi na sajtu www.ebooksclub.org sto pretposlavljam da je i izvor kkk4545 clana Demonoida. Ove knjige se skidaju preko Rapidshare i slicnih linkova...

[Ovu poruku je menjao tordajav dana 08.01.2007. u 00:48 GMT+1]
[ stressbuster @ 08.01.2007. 01:35 ] @
Jel' bi mogao da mi posaljes invite za demonoid, hteo bih da skidam te knjige, pa da se trampimo...

pp..
[ tordajav @ 08.01.2007. 21:01 ] @
Zao mi je Urose, ali sam skeptican, nude drugi ljudi na ovom forumu pozivnice za demonoid ali meni je Ratio na Demonoidu jako nizak pa sam vec u visokoj konkurenciji da budem banovan. Pored toga, ja sam jos na 56 modemskom internetu tako da to kod mene ide jaaaaako sporo. Tamo pise jos i: " Also, if someone you invite gets warned/banned, you might get warned/banned too!"
Registracije se uglavnom otvaraju petkom pa otvori svoj nalog.
Jos jedan tip; Na sajtu www.ebooksclub.org imas sve te knjige a linkovi nisu samo za Raidshare, tako da ne moras cekati na red na Rapidshare sajtu...
[ tordajav @ 09.01.2007. 23:07 ] @
Jos jedan sajt, tj. forum sa sadrzajem linkova medicinskih knjiga i medicinskih softvera za DOWNLOAD!
www.medicalgeek.com
[ stressbuster @ 22.01.2007. 20:46 ] @
Hvala ti puno, u svakom slucaju...lovim taj demonoid nedeljama, al' nisam uspeo ni jedan petak da potrefim kad daju... :)
[ Slobodan Miskovic @ 13.02.2007. 22:37 ] @
Sve teme o literaturi i e-knjigama na topovanoj temi.