[ mikelijo @ 23.12.2006. 11:16 ] @
Potrebna mi je pomoc oko kreiranja mp3 playera, cije rjesenje cu da platim. Ovako stoje stvari: Pravim web sajt u PHP-u za download muzike. Spisak muzike je smjesten u MySQL. Na sajtu se izbaci spisak pjesama koje bi trebalo preslusati. E sad, kada se izabere neka pjesma, php "u letu" kreira XML fajl sa opisom izvodjaca, pjesmom i putanjom do pjesme. Nakon toga treba da pozove flash fajl koji treba da otvori ovaj XML fajl, procita putanju do pjesme i pusti je da svira ALI SAMO 30 SEKUNDI. Na playeru bi trebalo da se pokaze i naziv izvodjaca i pjesma, to se sve procita iz XML-a, kao i osnovne kontrole play, stop, pause i pojacavanje/smanjivanje zvuka. Na internetu sam nasao mnogo primjera koji ovo rade (Flash->XML) i pustaju pjesmu, ali citavu pjesmu. Meni treba samo 30 sekundi, moze i malo slabijeg kvaliteta. Napominjem da ne mogu da uzimam svaki mp3 fajl posebno pa da ih obradjujem u nekom programu (Sound Forge i slicno) jer imam mnogo fajlova, tako da taj posao da ja rucno skratim mp3 pjesmu, pa je snimim pod drugim imenom otpada. Molim da mi se javite samo sa konkretnim rjesenjima koje cu da platim (ako date neku razumnu cijenu) |