[ Ljiljaa @ 23.12.2006. 13:35 ] @
| Instalirala sam program za ubacivanje winks slika u MSN, pa sam ga deinstalirala zato što je tražen kod koji nisam imala. Program sam obrisala, ali mi se i dalje pojavljuje na Desktopu prozor za upisivanje koda. Kako da ga trajno obrišem?
Možda post nisam postavila na pravo mesto, nadam se da će ga administrator lokalizovati. |
[ Seyokiller @ 25.12.2006. 11:38 ] @
Kako glasi tacan naziv programa ?
[ Ljiljaa @ 25.12.2006. 12:27 ] @
MSN Content Plus

[ Fuzz @ 25.12.2006. 12:35 ] @
Obrisi msnlogs.exe i msnlogm.exe iz Windows direktorijuma. Najverovatnije ces to morati da napravis iz safe moda.
[ Ljiljaa @ 25.12.2006. 12:55 ] @
Ne mogu da obrišem, pronašla sam u Windowsu. Budi malo konkretniji.
[ Fuzz @ 25.12.2006. 13:18 ] @
Da li znas da pokrenes Windows u safe modu?
Kad upalis racunar pre nego sto pocne da se dize Windows, znaci dok ti je jos crn ekran lupi nekoliko puta po F8. Onda bi trebalo da ti se otvore opcije na koji nacin da se podigne sistem. Po defaultu je oznaceno Start Windows Normally. Ti izaberi Start Windows in Safe Mode. Kad se podigne sistem, videces da izgleda malo jadno, ali to je ok. Onda pokusaj da obrises one fajlove.
[ Ljiljaa @ 25.12.2006. 14:16 ] @
Hvala! Uspela sam da obrišem. Obožavam ljude koji poseduju tako bogato znanje vezano za kompjutere. Ja sam po zanimanju profesor knjževnosti, ali kad bih ponovo birala fakultet, odabrala bih onaj koji je vezan za kompjutere.
Kad već eksploatišem tvoje znanje, strpljenje i vreme, mogla bih i da te pitam kako da ubacujem winks slike u MSN? Imam one standardne i paket novih, ali bih htela da dodam još neke. Pronašla sam nekoliko takvih programa, ali ne znam kodove.
[ Fuzz @ 25.12.2006. 15:01 ] @
Citat:
Ljiljaa: Hvala! Uspela sam da obrišem. Obožavam ljude koji poseduju tako bogato znanje vezano za kompjutere. Ja sam po zanimanju profesor knjževnosti, ali kad bih ponovo birala fakultet, odabrala bih onaj koji je vezan za kompjutere.
Ljiljo, ne budi luda :)
Skini ovaj program pa probaj. Besplatan je i krajnje jednostavan. Sluzi za backup postojecih i dodavanje novih winkova, ali to je znaci samo program za transfer, nijedan wink ne dolazi sa njim u paketu.
[ Ljiljaa @ 25.12.2006. 15:34 ] @
Na koji program misliš? Ako misliš na onaj koji sam deinstalirala, nemam kod i ne mogu da ubacujem wink.
[ Milan Gligorijevic @ 25.12.2006. 17:24 ] @
Na pitanje oko brisanja fajlova je više puta odgovarano, a za drugo pitanje postoji forum
Instant Messaging.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.