[ sickmouse @ 24.12.2006. 18:18 ] @
|
Cao.
Imam Trion FX 21 C16 i nedavno mi se pokvario daljinski. Dobio sam neki univerzalni HQ RC UNIVERS41 i naravno u uputstvima nema koda za Trion. Zna li neko kod ili ako ne moze taj daljinski,koji moze. Jos nesto, ko sklapa taj TRION,posto sam vidio da je ekran SAMSUNG i jos neke komponente TOSHIBA,a na internetu nemogu pronaci ni slova o tim televizorima ??? |
[ zmajtv @ 24.12.2006. 18:53 ] @
iskiusan serviser moze po grafici da ti pronadje daljinski za njega,a sto se tice liste kodova,ona ti nije toliko bitna ako daljinski ima automatsko setovanje.Pogledaj u toj knjizici kako se daljinski setuje automatski,kada uredjaja nema u listi.Mislim da ces ga tako pronaci,makar osnovne funkcije.
[ sickmouse @ 24.12.2006. 19:59 ] @
Ima automatsko trazenje kodova ali nisam uspio naci nijedan koji bi podrzavao osnovne funkcije. Budu neke ali to je toliko izmijesano i nema nikakvog smisla,osim toga uvijek su nedostajale neke od bitnih.
[ nessha @ 24.12.2006. 20:26 ] @
Epa to ti je tako sa univerzalcem! To su njegove maksimalne mogucnosti! Ovde je do sada bilo dosta reci o univerzalnim daljincima, i valjda smo do sada apsolvirali da je univerzalac samo "alatka" za servisera, a nikako "konacno resenje" !
Takodje univerzalac je cesto "jeftina podvala" pijacnih prodavaca, koji o problemima daljinaca samo toliko i znaju, i sve im pocinje i zavrsava se sa univerzalcem!
[ sanja_nikolina @ 16.04.2007. 12:59 ] @
Druze molim te reci mi jesi li rjesio taj problem sa trion ( fx21c16) daljinskim upravljacem,
posto i ja imam isti problem i nista nisam uspjela rjesiti.
Probala sam 5 univerzalnih daljinskih upravljaca i nista...
Molim te javi mi ciji su to uopste televizori i koje kodove primaju...
[ Majstor Duja @ 18.04.2007. 14:18 ] @
Sanja, bilo bi jako dobro kad bi neko malo strucnije lice otvorilo taj TV pa videlo koji je procesor u pitanju ili ga bar slikala iznutra
pa okacila sliku ovde...tako bi sigurno resili problem...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.