[ jacqueline030 @ 02.06.2003. 09:29 ] @
preformatirala sam HD i napravila 3 particije ,C: od 15GB za win 2k,i
D: od 3GB za LInux kao i manju E: za swap.D i E sam formatirala u FAT 32
ali ne uspevam da na njima instaliram LINUX RH.Kada u Biosu postavim da
mi je first boot CD i ubacim instalacioni CD sistem se opet podize sa
HD-a.Pitanje je kako da instaliram LINUH RH na particiju D i swap na E?
[ caiser @ 02.06.2003. 13:44 ] @
Aman bre moderatori gde su vam oci? :) Pa ovo je bre 10 tema sa istim problem, od istog clana za 2 dana. Brisite bre ovo!!!
[ Miško Stefanović @ 03.06.2003. 00:18 ] @
Ima još dve, identične, samo na tomaja.com ex mandrake.co.yu!
Komentar?
[ L I L I T @ 03.06.2003. 05:22 ] @
komentar:

cd nije bootabilan?
[ Miško Stefanović @ 04.06.2003. 02:52 ] @
LILIT, komentar je bio mala šala u vezi adrenalina, nikakao tehnički a povezana sa caiser-om odnosno AMAN BRE MODERATORI, jasno i glasno čoveku se smučilo. Obzirom da su joj ljudi odgovorili šta da radi na srpskom, ja sam iz install.txt kopirao deo, na engleskom, koji upravo govori o tome ali nema odgovora da li je bar pokušala da uradi to što je rečeno! Nadam se da si se bar Ti uveririla da su ovde prisutni članovi vrlo voljni da korektno pomognu, što su i učinili, ali, izvini na izrazu, malo je uvredljivo postovati najmanje četiri puta identičan tekst bez ikakvog odgovora šta je uradila. Verovatno grešim? Sigurno ne bi bilo nesporazuma uz LOL. Ukoliko sumnjaš u iskrenost proveri na pomenutom sajtu.

Poštovanje.
[ L I L I T @ 04.06.2003. 03:00 ] @
ma jok Miško opušteno samo...
jako dobro čitam između redova ... samo ti uživaj
a u šta sam se ja sve uverila ... ma ;)

poz
[ jacqueline030 @ 04.06.2003. 09:34 ] @
pokusacu da nadjem drugi CD za Linux RH.Sa ovima sto imam nisma uspela da Linux bootujem sa CD-a....
[ filo @ 04.06.2003. 17:45 ] @
ako malo iz windowsa procackas po prvom disku redhata naci ces boot.img i rawrite2.exe ili rawritewin.exe
Sad vec pogadjas da ces sa rawrite napraviti boot disketu od boot.img pomocu koje ces pokrenuti instalaciju
[ caiser @ 04.06.2003. 20:45 ] @
Ma sve joj je to lepo receno ali izgleda ne vredi. :(