[ nesha_jp @ 27.12.2006. 18:15 ] @
Da li u Srbiji funkcionise slanje-primanje SMS u fiksnoj telefoniji? |
[ nesha_jp @ 27.12.2006. 18:15 ] @
[ gojnik @ 27.12.2006. 18:28 ] @
Ne funkcioniše. I nisi prvi koji pita za to. http://www.elitesecurity.org/t173756-SMS-preko-fixnog-telefona
[ nesha_jp @ 06.01.2007. 11:59 ] @
>
HVALA [ svedok @ 12.01.2007. 01:36 ] @
Mozda i pocne da funkcionise ove godine!!
[ virus_crew @ 14.01.2007. 22:12 ] @
Da li iskreno mislis da ce poceti ove godine, moram da te pitam na osnovu cega verujes u to?
[ cooler84 @ 21.08.2007. 13:51 ] @
Posto su me dosta ljudi ubedjivali da je slanje sms-s u fiksnoj telefoniji moguce (u medjuvremenu nisam pratio ovu temu) poslao sam Telekomu mail > kada ce biti omoguceno slanje sms-a u fiksnoj telefoniji, i ako nece skoro kada ce biti? uzvratili su mi posle 10minuta sledece:
Poštovani, naša mreža fiksne telefonije trenutno ne podržava dodatnu uslugu slanja SMS i MMS poruka. Nadamo se da će se u skorije vreme steći tehničke mogućnosti za aktiviranje pomenute usluge, o čemu ćemo blagovremeno obavestiti korisnike. S poštovanjem, DIREKCIJA ZA USLUGE Sektor za brigu o korisnicima 11000 BEOGRAD, Dubrovačka 35 Telefon 9813 znaci, nacekacemo se... [ paleolog @ 28.08.2007. 09:25 ] @
Odgovori koje si dobio su u stvari netačni. SMS funkcioniše ali samo za korisnike ISDN linije. SMS poruke se prenose kao signalizacija po D kanalu i potpuno su besplatne. Istina je međutim da to radi samo na nekim tipovima ISDN telefona i to samo ukoliko su sa obe strane linije isti aparati. Ovo nije usluga koju telekom nudi, ali provereno radi. No zašto bi to bilo kome trebalo? Nemaš mobilni?
[ Tratincica @ 29.08.2007. 06:36 ] @
Za kolegu iznad...
Postavljac pitanja je iz Srbije, tako da se odgovor mora traziti za podrucje Srbije... Ja sam pokusavao poslati sms sa mob-a na ISDN aparat i "nesto prodje"... Bar ISDN telefon zazvoni jedared ali text poruke ne prodje... Lokacija: BN. To sto si rekao, bar u RS, funkcionise upravo kako si rekao... [ owim @ 19.11.2007. 00:16 ] @
Citat: Odgovori koje si dobio su u stvari netačni. SMS funkcioniše ali samo za korisnike ISDN linije. SMS poruke se prenose kao signalizacija po D kanalu i potpuno su besplatne. Istina je međutim da to radi samo na nekim tipovima ISDN telefona i to samo ukoliko su sa obe strane linije isti aparati. Ovo nije usluga koju telekom nudi, ali provereno radi. Imam ISDN, želeo bih ovo da probam, ali ne znam koje parametre da unesem kao servisni centar i sve ostalo šta se traži. Molim za pomoć! [ pisac @ 19.11.2007. 12:20 ] @
To nije SMS, to je signalizacija od korisnika do korisnika po D kanalu. Znači, nema veze sa SMS-om.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|