[ zarelik @ 28.12.2006. 08:16 ] @
Imam instalirane neke programe, Mathlab, catia pa sam izgubio CD-ove u gradu a "posteni" nalazac nece da se javi pa vas pitam, da li postoje programi i koji, koji bi mi izvadili instalacije iz kompa pa da ih narezem na disk da ih mogu takve koristiti.

Znam da necu dobiti setup instalaciju ali ako se moze spasiti, zasto ne pokusati.
[ Milan Gligorijevic @ 28.12.2006. 10:05 ] @
Teško. Čak je možda bolje reći nema nego teško.
[ Shadowed @ 28.12.2006. 10:34 ] @
Kopiraj folder u kojem je instaliran program. Ako radi - radi, ako ne - ne. Ostalo je maltretianje koje se verovatno nece isplatiti.
[ Fuzz @ 28.12.2006. 10:36 ] @
Jedino da ghostujes kompletan sistem. Ili da pokusas da bekapujes instalaciju i sve kljuceve koje nadjes u registru...i ostale fajlove koji imaju veze sa MathLab-om u sistemu...i...i onda je veliko pitanje da li ce raditi.
Ili ako si imao legalan program, backup-uj license key, nadji negde instalacioni disk i to je to.
[ zarelik @ 28.12.2006. 10:53 ] @
Hm...
Ovo (kopiraj folder pa ako radi-radi) vazilo mi je za neke igrice, ali sam pokusao sa ovim programima i nece :(

Nista, tezicu da pronadjem instalacione diskove, a vama svima hvala.
[ Nenad Vranjanac @ 28.12.2006. 11:56 ] @
mozes da pokusas (ne znam da li ce uspeti) da upotrebis iolo-ov system mechanics da prebacis instalaciju na drugu particiju ili flash, pa da je vratis posle.

u tom programu bas postoji opcija za pomeranje instalacije, a koliko je uspesna ne znam.
[ Goran Mijailovic @ 28.12.2006. 16:04 ] @
Ranije je postojao Norton uninstall koji je radio taj posao prilicno dobro na win98, kasnije su taj posao poverili Norton cleansweep-u ne znam kako sada stoje stvari po tom pitanju ali treba pogledati sta nude Norton utilities.
[ Mbit @ 29.12.2006. 14:26 ] @
ma imaš mathlab svuda za kupiti "jeftino" nemoj se opterećivati, ne vredi, pogotovo ako si blizu nekog od tehničkih ili matematičkih fakulteta
[ zarelik @ 29.12.2006. 18:32 ] @
U pravu si, nasao sam Mathlab 7 na dva CD-a i kostaju 8 maraka :)
[ Mare34 @ 27.08.2009. 18:29 ] @
zna li neko gdje se nalazi opcija u iolo system mechanicu?