[ genije mladji @ 29.12.2006. 18:15 ] @
Potrebna mi je php skripta (ili neka druga) koja ce da ogranici download fajlova sa mog hostinga na npr. 20 puta sa iste ip adrese. Moze i sa cookijima da bude. Treba mi neka slicna kao na rapidshare gde kada se skine neki fajl za sledeci mora da se ceka i po nekoliko minuta. Meni dakle treba nesto sto ce ograniciti download na 20 fajlova dnevno.
[ Miroslav Ćurčić @ 29.12.2006. 22:16 ] @
Generalno treba ti baza u koju bi upisivao šta je DL-ovano, vreme i IP adresu, uz povremeno brisanje stavki starijih od 24 sata.

Imaš na TOP temama "treba mi skripta..." linkove gde ćeš naći klasifikovanu gomilu skriptova, traži u kategorijama "download scripts".
[ genije mladji @ 30.12.2006. 08:08 ] @
Pretrazio sam sve one sajtove koje stoje u temi Treba mi skripta ... Ako neko ima? ali nijedan od njih nema takvu skriptu.
[ Nemanja Avramović @ 30.12.2006. 14:06 ] @
Opšti odgovor ti je dat:

Citat:
Generalno treba ti baza u koju bi upisivao šta je DL-ovano, vreme i IP adresu, uz povremeno brisanje stavki starijih od 24 sata.

Ako i dalje ne znaš ili ne želiš da se potrudiš da napraviš skriptu, predlažem ti da se obratiš na ovom forumu:
IT Berza poslova

Ovde ne možeš tražiti gotova rešenja. Ili na berzu poslova ili počni nešto, daj kod pa da vidimo da sređujemo.
[ genije mladji @ 30.12.2006. 16:23 ] @
Pa ne bih mogao da napravim skriptu jer nisam php programer, a posto sam obrnuo ceo internet nakon cega nisam nasao nista mislio sam da ovde moze neko da mi pomogne, ako je slucajno negde video takvu skriptu pa da mi kaze gde mogu da je nabavim.
[ Miroslav Ćurčić @ 30.12.2006. 17:18 ] @
Ako nisi PHP programer, nema ti spasa, nađi (angažuj) nekog da ti to uradi.
Skripte takve vrste sigurno postoje na pomenutim sajtovima samo ih nisi prepoznao, ALI najverovatnije neće ti odgovarati bez nekog prilagođavanja i prepravljanja, zato...
[ genije mladji @ 30.12.2006. 18:30 ] @
ok hvala puno na savetu