[ jovan77 @ 30.12.2006. 14:48 ] @
Konkretno kako da od fajlove koji u oko 6.2 gigabajta napravim image file koji ce citati DAEMON Tools. Upitanju je igrica. Koji to program radi a da se moze registrovati.
[ MMX @ 30.12.2006. 16:23 ] @
Imas Daemon tools koji je besplatan za ne komercijalnu upotrebu:

http://www.jakeludington.com/freeware/20050401_daemon_tools.html

Citat:
If you don't use this program for commercial purposes you do not have to register a license and are allowed to use this software for free.

Ne znam da li postoje ogranicenja za velicinu image-a, na sajtu ne pise nista o tome, tako da ne bi trebalo.
[ jovan77 @ 30.12.2006. 17:16 ] @
Ja imam instalaciju Daemon tools ali ne znam da napravim image file od postojecih na hard disku? Kako da to uradim
[ das @ 31.12.2006. 09:19 ] @
Za pravljenje image fajlove mozes koristiti Nero ja mislim. Ja koristim jedan mali program zove se WinISO www.winiso.com
Program je vrlo jednostavan , napravis image fajl u iso formatu kasnije ga otvoris u daemon programu. Danlodujes kasnije najdes crack ili serial :)
[ nikolatom @ 24.09.2008. 17:49 ] @
ok
niko od vas nije rekao kako se pravi image file.
ja ne znam da ga napravim pa mi je potrebna vasa pomoc.
sta treba da radim da bi napravil image file u alcohol-u 120%?
[ mandrash @ 02.10.2008. 21:56 ] @
Image fajl mozes da pravis sa nerom tako sto ces umesto rezaca u padajucoj listi da koristis
image recorder i on ce da ti trazi putanju gde hoces da se image slika nalazi. Nero pravi fajlove sa ekstenzijom .nrg ; a mozes i sa programom ultra iso. Ako nisi koristio ultra iso javi se pa cu ti objasniti. Inace sve image slike cita alcohol kao i daemon tools. Pazi samo kad koristis alcohol image fajlove .mdf da ti verzija alcohola bude veca ili ista od fajla koji je napravljen.