[ paklea1 @ 31.12.2006. 14:55 ] @
Zanima me da li je moguce da sa jednog racunara sam bez dozvole drugog serujem neke njegove fajlove koji su mi potrebni.
Da imam pun pristup svim njegovim fajlovima a da on to nezna.
Radi se o kucnoj mrezi 3 racunara. Samo me zanima da li je to moguce i ako jeste kako se radi cisto da znam.
[ someone_bl @ 31.12.2006. 15:56 ] @
Ako imas 2 uslova ispunjena onda moze.

1. Da ugasisi Firewall
2. Da imas username i pass racunara kojem pristupas

Ako to imas onda samo u windows explorer kucaj //imeracunara/c$

I imas puni pristup svim njegovim fajlovima na C-u. Ako zelis na D onda kucas //imeracunara/D$
[ paklea1 @ 01.01.2007. 22:58 ] @
OK hvala. A kako da pogledam koji je pasword tog racunara. Kad sam za racunarom ne znam gde da pogledam pasword. Unapred hvala
[ someone_bl @ 02.01.2007. 10:18 ] @
Lozinku ne mozes da vidis. Moze samo da ti je kaze vlasnik racunara ili da je to promijenis, sto i nije pametno ako neko zeli, da druga strana pristupa njegovim podatcima
[ paklea1 @ 02.01.2007. 14:47 ] @
A kako ja da pogledam koja je lozinka mog kompa!
[ Ivek33 @ 02.01.2007. 18:17 ] @
Citat:
paklea1: A kako ja da pogledam koja je lozinka mog kompa!

pogledaj www.lostpassword.com
[ loran7 @ 02.01.2007. 20:45 ] @
Moze jos jedno pitanje vezno za ovu temu. Naime pokusavam se nakacit na moj drugi komp ali me ne pusta bez pasworda. Zanima me kako se mogu konektirat na moj drugi komp koji nema password pri podizanju sistema.

Idam sad malo procitat Ivekovu preporuku....
[ paklea1 @ 03.01.2007. 00:33 ] @
E ovako. Malo mi fali da dignem ruke . Kad sa njegovog racunara pokusam da pristupim mom racunaru pomocu
//imeracunara/c$ iz explorera opet mi trazi sifru. A ja nemam nikakvu sifru u mom kompu. Nista mi nije pod sifrom.
Sta da kucam sta da radim!
[ Slobodan Trebovac @ 03.01.2007. 00:50 ] @
Citat:
someone_bl: Ako imas 2 uslova ispunjena onda moze.

1. Da ugasisi Firewall
2. Da imas username i pass racunara kojem pristupas
[ Ivek33 @ 03.01.2007. 11:56 ] @
Citat:
loran7:  Zanima me kako se mogu konektirat na moj drugi komp koji nema password pri podizanju sistema.....

Citat:
paklea1: A ja nemam nikakvu sifru u mom kompu. Nista mi nije pod sifrom.Sta da kucam sta da radim!

e pa trebat ćete obe da postavite accounte i passworde na oba računala ( makar kao ghost ). jer šeranje foldera u mreži i međusobni pristup računala bit će Vam olakšano ako imate accounte sa paswordima.

eh da, pročitate ovaj tutorial LINK, tu ima kako se brani pristup a ujedno Vam može pomoći kako se dozvoljava pristup ( uz postavke permission )

a vidite i ovaj link http://www.elitesecurity.org/t175282-0#1138935