[ Valerij Zajcev @ 02.01.2007. 21:11 ] @
| Postoji li mogucnost da koriscenjem linuxa ostetim neki deo hardvera? Tipa pogresni drajveri za monitor podesena frekvencija pogresno...?
Sta u stvari odredjuje kernel ili nesto u distrou sta je od hardvera podrzano?
Da li je moguce razvijanje .NET aplikacija pod linuxom? |
[ mulaz @ 02.01.2007. 21:41 ] @
mah.... tesko mozes bilosta tako unistiti... jedini nacin kojeg sad mogu da se setim je da greskom namestis power saving na neka cudna vremena, pa da ti si hdd svakih par sekundi spin-downuje i opet dize... i tako vremenom prestane da radi... ali to je ono... radni vek mu se smanji za nekoliko puta... ali da bi bas nesto crklo... nemam pojma
za .net... tesko.. nesto imas na mono-project.com , ali zasto bi nesto sta je toliko vezano za windows koristio pod linuxom?
[ Valerij Zajcev @ 02.01.2007. 21:59 ] @
pa posto treba da prelomim kojim cu programskim jezikom da radim, trenutno sam se uhvatio za C#, a volim da radim pod linuxom, a on je .NET, mada kolko vidim i linux podrzava c#
[ VRider @ 02.01.2007. 22:51 ] @
Ala si prelomio...

[ NenadSM @ 03.01.2007. 00:34 ] @
Pa ako ti bas treba za Linux imas C i za Linux :):):)
Imas i Kylix i FreePascal i raznih Basic klonova za Linux, pa PHP,Python,Perl,CGI i jos mnogo cuda.
Sto bas .Net. To je maksimalno za Win?
[ VRider @ 03.01.2007. 01:37 ] @
Hmm... Zvuci mi zanimljivo taj CGI za linux. Mozes li da mi kazes nesto vise o tome?
[ Sir_Oliver @ 03.01.2007. 19:44 ] @
Citat:
VRider: Hmm... Zvuci mi zanimljivo taj CGI za linux. Mozes li da mi kazes nesto vise o tome?
Hehe

Ne zajebavaj coveka, verovatno je umoran od novaka

Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.