[ sasa77ar @ 03.01.2007. 17:23 ] @
| Imam prosto pitanje za one koji znaju/
Interesuje me kako se moze naci IP adresa korisnika sa kim na pr.chat-ujete
Jednostavno ,sestra mi je juce cetovala sa msn messangerom i devojka preko puta jpj je rekla koja joj je adresa ( IP ) i rekla joj je da kada upise njenu adresu u explorer ili operu (pretrazivac ) da moze da joj udje u kompijuter)tako da
zna li neko kako
|
[ Nemanja Avramović @ 04.01.2007. 12:51 ] @
Ako na toj adresi nema web server onda ne može da vidi sadržaj bilo čega, a ako ima web server onda može da vidi sadržaj samo određenog foldera. Osim ako neko ručno nije dirao web server :)
[ twix @ 04.01.2007. 18:25 ] @
Zamlaćivanje, ali aj'...
start -> run -> cmd -> netstat -an
Pogledaj listu aktivnih konekcija ostvarenih sa tvojim računarom (ESTABLISHED) možda pronađeš odgovor, mada čim si postavio ovakvo pitanje, ni ovi podaci ti ništa neće značiti ;)
Inače slažem se sa Nemanjom.
[ sasa77ar @ 04.01.2007. 21:46 ] @
Momci lako je vama kada znate ,, a sta cemo mi koji neznamo MORAMO DA PITAMO
u svakom slucaju HVALA
[ Nemanja Avramović @ 05.01.2007. 01:01 ] @
Niko se nije naučen rodio

[ djricky @ 06.01.2007. 00:10 ] @
Citat:
Nemanja Avramović: Ako na toj adresi nema web server onda ne može da vidi sadržaj bilo čega, a ako ima web server onda može da vidi sadržaj samo određenog foldera. Osim ako neko ručno nije dirao web server

a sta ako se proba smb:// ?

[ Scorpion.YoBo @ 12.02.2007. 21:38 ] @
ej..ljudi..moze mala pomoc..ako znate..kako saznati ip adresu drugog racunala ili ostalih racunala u mrezi??? ima li kakav programi ili moze to i u cmd se naci?hvala
[ MirzaSila @ 14.02.2007. 10:08 ] @
u slucaju da se vrsi transver fajlova preko msn messengera onda mozes saznati ip adresu onoga sa kim chatujes preko netstat komande u protivnom nepostoji nacin jer se komunikacija odvija posredno preko microsoftovih servera.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.