[ cyclops @ 04.01.2007. 11:50 ] @
imam video clip koji zelim zaprzit na DVD da ga mogu pregledavati na DVD playeru.
Koje postavke moram podesit i gdje se ukljucuje ta opcija? Kad zaprzim u NERO-u na PC-u radi normalno, ali na playeru ne.

hvala
[ deks007 @ 04.01.2007. 21:23 ] @
Rezes ga u neru kao DVD Video file . Znaci ako si izmotirao u nekom programu (Vegas , Premier) zatim editovao ( DVD Arhitekt ) , dobices Audio i Video TS . Video TS rezes u neru kao DVD Video i onda gledas na svim plejerima . Pozdrav !
[ Cileinteractiv @ 04.01.2007. 22:12 ] @
@cyclops Naveo si malo infomracija o tome kako si došao do klipa od kog praviš dvd i u kom formatu je i još ponešto. Ako si voljan napiši malo više o svojim željama i problemima u suprotnom koristi pretragu ES foruma jer se već pisalo o toj problematici.
[ cyclops @ 05.01.2007. 08:20 ] @
Dakle,

konacan oblik mog video zapisa su dva foldera Audio i Video TS i kao takvi su mi spremljeni na HDD-u.
Sada bih u neru zaprzio i napravio DVD da ga mogu playati u playeru. Zanima me gdje se podesava u Nero-u
opcija da se DVD moze reproducirati u playeru a ne samo na PC-u?

hvala
[ Mister_rap @ 05.01.2007. 15:21 ] @
Nikakva bonus opicija ti nije potrebna.
Samo sprzi materijal kao DVD video (fajlove iz VIDEO_TS prebaci u VIDEO_TS kompilacije).
[ deks007 @ 05.01.2007. 20:13 ] @
Ako Nero pokreces preko Nero Start Smart imas opciju da kada aktiviras ono dugme pored change colors pojave ti se dodatne opcije i onda ces videti za rezanje DVD Video . Pozdrav !
[ nmiljko @ 20.04.2007. 09:37 ] @
i pored toga sto prebacim sadrzaj u nero....video ts....sve podesim do kraja, krene sa przenjem i posle 2-3 sekundi jednostano izbaci poruku ilegal disk...i tako svaki disk .....inace su mi diskovi verbatim dvd-, mozda treba +
ako neko zna , molim za pomoc
[ Daniel011 @ 20.04.2007. 13:50 ] @
Da li se problem sa tom porukom javlja i kad pokušaš da režeš DVD kao data? U tom slučaju, pokušaj da nabaviš neki cleaning-disk, možda je sočivo zaprljano. Sa + i - ne bi trebalo da bude problema, jer svi noviji rezači podržavaju i jedan i drugi standard. Nisi napisao koji je DVD-rezač u pitanju?
[ nmiljko @ 23.04.2007. 12:32 ] @
rezac je sony-22a ili tako nekako a star je samo par meseci tako da pretpostavljam da socivo nije bas toliko zapljano posto sva druga przenja izvrsava bez problema....