[ mriffe @ 04.01.2007. 21:02 ] @
Cao ljudi,
kao sto vidite imam seminarski na temu 3d game programming. Nemam nista konkretno zadato da pisem ali je iz predmeta simulacije i simulacini jezici na FON-u. ja sam mislio da krenem ispocetka jer treba da imam 80 strana. Ako imate bilo sta molim vas mi posaljite link ili na mail [email protected].

HVALA!!!
[ bkaradzic @ 04.01.2007. 21:18 ] @
Brate na faksu si, ne u srednjoj školi... Poenta seminarskog nije samo da napišeš tih 80 stranica, nego da se sam malo potrudiš i istražiš oblast koju su izabrao ili su ti zadali (verovatno si tamo dobio i reference gde da istražuješ dalje).

HINT:

[ yaelo @ 06.01.2007. 22:07 ] @
Probaj da nadjes Introduction to 3D Game Programming
with DirectX 9.9 od Frank D. Luna.
Odlicna knjiga za uvod u 3D, ima lepo opisano kreiranje frameworka
za sample-ove. Ako ne mozes da je nadjes, onda idi na
http://www.moon-labs.com/ i skini neke sample-ove koji su radjeni
po ovoj knjizi, a za objasnjenja
koda nadji neki tutorial. Kao sto je vec receno - Google!
Usput, dobro znanje C++ se podrazumeva.
[ Nothingman @ 15.01.2007. 01:04 ] @
Citat:
bkaradzic: Brate na faksu si, ne u srednjoj školi... Poenta seminarskog nije samo da napišeš tih 80 stranica, nego da se sam malo potrudiš i istražiš oblast koju su izabrao ili su ti zadali (verovatno si tamo dobio i reference gde da istražuješ dalje).


Hehe, ne znas ti kako je na FON-u. Resavska skola u punom sjaju :)

@mriffe
Ja bih na tvom mestu pisao o tome kako stvari funkcionisu. Znachi ne bih se vezivao za neki konkretan API, vec bih pisao kako se stvari realizuju softverski. Najbolje bi bilo da napises mali softverski endzin i objasnis kako sve funkcionise. Tako ces najvise nauciti, ako ti je to cilj. Ako samo zelis da dobijes ocenu uz sto manje truda, onda si se zeznuo za temu seminarskog. Ako te bude ispitivao prof. Radenkovic, tesko da ces moci nesto da izblefiras, jer ovde imas podosta matematike a to je njegov domen ;)