[ the_answer @ 06.01.2007. 12:07 ] @
Prilikom dizanja sistema pojavi mi se greška "Keyboard Error..." i javlja da nema tastature i daje mi dvije opcije F1 za nastavak i DEL za bios, a tastatura je priključena na usb...moram prikopčati staru tastaturu na ps2 i tek onda komp nastavi sa radom i dizanjem sistema...Kaj da radim...
[ JOJO847 @ 06.01.2007. 17:08 ] @
U BIOS-u potrazi opcije USB legacy, USB keyboard i slicne pa ih enablaj.
Koju maticnu plocu imas?
[ draganbg82 @ 06.01.2007. 19:58 ] @
Malo je OT ali kad god vidim da nekom ne radi tastatura setim se cuvenog...

Keyboard Error - Press any key to continue....
[ StORM48 @ 06.01.2007. 22:03 ] @
...gde mu sadašnji "Keyboard error. Press F1 to resume or Del for setup" dođe isto :)
Kakvi kreteni! Sto godina drndaju te BIOS-e, a ne kapiraju kakvu budalaštinu su napisali. :)

@the_answer
Što se rešenja tiče, najpre probaj sa ovim što Ti je kolega Jojo847 napisao, a pogledaj i opciju (koja se nalazi u prvom setu opcija) koja nosi naziv "Halt on Error...", pa podesi na "All, but keyboard".

Ja sam mojom tastaturom na primer, NIKAKO ne mogu da uđem u BIOS, bez obzira šta podesio. Moram da je promenim PS/2 primerkom, uđem u BIOS, podesim šta mi treba, pa tek onda vratim staru (takođe USB, Saitek Eclipse).

Pozdrav
[ the_answer @ 08.01.2007. 12:23 ] @
Napravio sam, i to slučajno:) Morao sam formatirati disk, ugrađivanje dvd mi je pravilo problem, i kad sam poslije formatiranja pokrenuo sistem ona poruka se nije više pojavljivala. Gledao sam to halt error, bilo je uključeno sve greške, vjerovatno je do toga bilo...thx anyway