[ milanpuzic @ 07.01.2007. 19:46 ] @
Cao svima!!!

Ovo je moj problem:
Hteo sam da kupim jedan od XWave MP4 plejera (S45 ili S60 Pro), posto sam video njihovu primamljivu cenu i dobre karakteristike. Trazio sam nesto o ovom plejeru na Google-u, ali tad sam se zaprepastio!!! Na Google-u izlaze samo neke strane na srpskom (nisam namestio pretragu na srpskom jeziku). Onda sam malo pretrazio ovaj forum i video da je neko napisao da su to plejeri uvezeni iz Kine, i zapecaceni logoom XWave u Srbiji. Onda sam posetio sajt te firme XWave i tu me je zateklo drugo iznenadjenje!!! Kada sam u Search bar ukucao "s60" kao rezultat izasao mi je tekst NA SRPSKOM: "nije pronadjen ni jedan rezultat za trazenu rec" iako je ceo sajt uradjen na engleskom !!!!!! Sada se malo predomisljam... Znaci da li da uzmem ovaj plejer ili da uzmem neki skuplji, sa manje memorije i brendiran (MSI, CREATIVE ZEN...)???
[ Backy @ 07.01.2007. 20:44 ] @
xwave je isti kao ostali kinezi koji spadaju u grupu s1mp3 plejera... ništa bolji, ništa gori...

ja imam sličan samo druge firme (blueberry) i ok je
[ milanpuzic @ 07.01.2007. 21:27 ] @
OK. Koliki mu je odprilike vek trajanja??? I pošto vidim da koristiš Linux a i ja ga koristim (Ubuntu) u dual-bootu sa Windowsom, kako on saradjuje sa playerom tj. da li sve ide normalno (prebacivanje muzike, videa itd...)?
[ Backy @ 08.01.2007. 12:21 ] @
ja ga imam skoro 5 meseci, nije nigde izgreban ni ništa... (jedino sam kabl izgubio, pa se sad snalazim :|)

što se tiče linuxa, prijavljuje se kao usb disk (/dev/sdXY) i muzika se tako prebacuje. filmovi moraju da se konvertuju preko nekog alata koji se dobija uz plejer (format je AMV). alat je za win, a sam čuo da može da se pokrene preko wine ali nisam probao...
[ milanpuzic @ 08.01.2007. 15:06 ] @
A kada piše MP4 Player, da li to znači da podržava DivX i XviD???
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 18.01.2007. 18:13 ] @
Ne znači.
[ annaB @ 30.04.2007. 17:17 ] @
Caos ljudi!Gledam ovih dana da kupim MP4 XWAVE S42!Vidim da je tek izasao,pa me interesuje da li neko ima iskustva sa njim ili da je cuo nesto o njemu???Inace kako se xwave pokazao??Baterija npr...?Razmisljala sam da uzmem mozda Blubbery Cat,pa helllllpppp ako zanate nesto,doro bi mi dosao cas savet!!!