[ fade @ 08.01.2007. 16:21 ] @
Verujem da je vecina upoznata sa Tycoon serijalom , mada ova je matora igrica 8+ godina , samo sto je ovo deluxe verzija , koja je open source , i koja mi trenutno pravi probleme...
Da bi mogao da kucanjem komande "make" postignem neke rezultate , potrebno mi je
Code:
To build source you may need the following dependencies, and a working psp development enviromnet. 
pspsdk
zlib
libpng
SDL
SDL_mixer

Sada , imam sve osim pspsdk i SDL_mixer , pa ako bi neko mogao da mi pojasni sta je to , gledao sam na slacky.it ali nisam nasao nista.

[Ovu poruku je menjao fade dana 09.01.2007. u 12:02 GMT+1]
[ fade @ 08.01.2007. 18:26 ] @
resio sam problem , imao nekih problema ono dozvola , radi ok , i preporucio bih svakome da proba , igrica je klon transport tycoon-a , ja sam uzeo radi nostalgije , i kao i prvi put , ne pusta kad jednom uhvati.
[ Mitrović Srđan @ 08.01.2007. 19:08 ] @
Obozavao sam originalnu igru. Baci nam neki shoot radi nostalgije ;-)
[ fade @ 09.01.2007. 08:23 ] @
igrica se moze downloadati sa http://www.openttd.com/ , s tim sto vam trebaju neki fajlovi iz originalne igrice Transport Tycoon Deluxe , koji se kopiraju u data , i ceo music folder , ako hocete muziku u igri , manje vise je ista , ima vise opcija za podesavanje pre pocetka igrice . Igra se u fullscreen ili windowed modu , default je windowed , evo 2-3 fotke , koje sam resize na 640*480 zbog velicine .

[ Nikola Milić @ 14.01.2007. 18:21 ] @
Eh, koliko sam ja vremena protraćio igrajući svojevremeno tu igricu ... kad sam posle pročitao u TUX-u da postoji Open Transport Tycoon, odmah sam se bacio na igranje :D Srećom pa sam menjao HDD, tako da više nemam igru :)