[ serbian_boy @ 09.01.2007. 18:33 ] @
Da li neko zna gde mogu da skinem ceo sajt u flashu (templove) i da namestim po mom i da okacim na net? HVALA
[ milantrax2005 @ 10.01.2007. 08:16 ] @
Najbolji (najlepsi) su uvek najskuplji :),mada postoje neki sajtovi koji daju besplatno,ali nije ni za poredjenje sa ovima...

http://www.templatemonster.com/

ili

http://www.bluegelmedia.com/templates_flash.htm
[ serbian_boy @ 10.01.2007. 15:28 ] @
skinuo sam sa nekog ilegalnog sjta template moster i dobio sam swf fajl i jos jedan. jel mozes samo da mi objasnis kako sada da radim promene na njemu. znaci slova ,slike itd. hvala
[ kelja @ 10.01.2007. 15:34 ] @
Citat:
DAMIR-MITROVIC: skinuo sam sa nekog ilegalnog sjta template moster i dobio sam swf fajl i jos jedan. jel mozes samo da mi objasnis kako sada da radim promene na njemu. znaci slova ,slike itd. hvala

Iju...pa ti koristis ilegalni materijal..sramota!

Nego,dobio si .swf fajl i jos jedan,kazes...Koji fajl,koju ekstenziju ima?

Inace,mislim da nece biti dovoljan jedan post da ti pomogne.Imas gomilu tutoriala na netu za pocetak...
[ serbian_boy @ 10.01.2007. 16:26 ] @
Joj ne zna,m tacno ali uglavnom radi i bez njega hehe
[ milantrax2005 @ 10.01.2007. 16:59 ] @
Ne ocekuj da ce taj ripovani materijal biti slican onom koji kupis za par desetina $,koliko kosta template sa svim resursima uz njega.Kada bi to tako bilo,mislis da bi se autori tih templejtova uopste machovali da rade tako nesto,kada svako moze da priusti njihov visednevni rad za dz. :)
[ serbian_boy @ 10.01.2007. 21:28 ] @
To sam i ja mislio dok nisam video. ljudi krekuju neke stvari od hiljade evra pa rade savrseno!
[ coa @ 15.01.2007. 21:47 ] @
@Kelja- Sta ga zbunjujes, dobio je .swf i .fla file .....
Taj .fla menjas u flashu, kako oces i sta oces, dodajes i oduzimas, ali sumnjam da ces moci solo , posto ni sam ne znas ext. fajlova..
idi na actionscript, tu imas gomile svega, pa i celih sajtova, skini .fla pa menjaj do mile volje..Pa koliko uspes...
[ hajduk7 @ 28.04.2007. 01:32 ] @
Damire vec sam ti jednom pomogao u vezi slicnog pitanja instaliraj FLash Decompiler on ti skida swf sa sajt pa posle kad swf otvoris u FLash Decompiler samo ga konvertujes u fla(projektni fajl programa Macromedia FLash).Da ne bi ponavljao jednu istu stvar 100x evo objasnicu za ostale kako uz pomoc FLash Decompiler skinuti swf stranice.Znaci najpre instalirati prog prilikom njegovog instaliranja u IE ispod glavnog menija gde stoje ikonice back stop home itd tu ce se nalaziti i ikonica za FLash Decompiler potrebno je samo kliknuti na nju i onda ce izace novi prozor za snimanje swf fajla posle samo OK i posle uraditi ovo sto sam gore naveo.
[ hajduk7 @ 28.04.2007. 01:34 ] @
I jos nesto samo da dodam za takve stvari po meni najbolje je koristiti FLash Decompiler koji je ZAKON!!!
[ djalfirevic @ 30.04.2007. 08:08 ] @
Po meni, najbolja stvar je kucati u eMule flash templates i on izbaci oko nekih 20.000 free flash web templates-a.

Naravno, vecina je sa template monster-a posto je on jedan od najboljih.