[ roochak @ 12.01.2007. 00:09 ] @
Registrovao sam *.org domen na eurodns.com pre dva dana i imam jedan problem. Ovo radim prvi put i nije mi baš najjasnije. Stiglo mi je samo obaveštenje na e-mail sledeće sadržine: Dear Eurodns customer, Your domain name ------.org has been registered successfully. Your domain has been registered with the following information: - - - - Primary Name Server Primary Server Hostname......: ns1.eurodns.com Primary Server Netaddress....: 80.92.65.2 Secondary Name Server Primary Server Hostname......: ns2.eurodns.com Primary Server Netaddress....: 80.92.67.140 Creation Date : 2007-01-09 Expiration Date : 2008-01-08 Last Update : 2007-01-09 Thank you for your order at EuroDNS The EuroDNS Team http://www.eurodns.com [email protected] To je bilo pre dva dana i ništa i dalje. Može li neko da mi objasni (samo što prostije, jer ovo radim prvi put) šta treba dalje da radim. Treba li da dobijem kodove i kako to ide...da pristupim svom kontrol panelu itd... treba li to još da čekam da mi stigne ili ja možda trebam nešto da uradim? Hvala |