[ -Nikola- @ 15.01.2007. 13:20 ] @
Ne mogu da sredim jedan komp na poslu problem je sledeći: pri boot-ovanju sistem krene da se dize i dobijam poruku za instlaciju drivera a347bus.sys šta god da uradim esc ili pustim komp dobije plavi ekran i resetuje se sam od sebe naravno pre toga izbaci grešku 0x0000007b znači probali smo i safe mod i restore ali mrka kapa. Komp je inače dobro zaštićen ima FW, Av i lokalno i na domenu, pretpostavljam da je do HD-a problem e sad konkretno sumnjam na Virtualni driver da je ostavio neki key u reg bazi, jer je ranije imao instaliran Alcohol koji moguće da je posle deinstalcije ostavio key i fajlove, mada čovek mi kaže da ima par meseci kako ga je skinuo i da je radio ok. :S Sad dok je još mogao da diže Win. Spyware Doctor mu je izbacio: Blocked windows/system32/userinit.exe mada ovu putanju ne držite za 100% tačnu jer mi je to korisnik napisao ja nisam video ali čovek se fino razume pa držim da je 90% tačna znači tako otprilike... Elem pokretao sam Win. Recovery Consolu pa sam komandama pokušao da stignem do 347bus.sys i da ga obrišem ali ne nađoh ga tamo :s Sad pošto mu je hitno trebao OS podigao je još jedan paralelno a eto onaj ostavili u nadi ako pronađemo rešenje...tu ima neki enkriptovani fajlovi koji su jako bitni pa dali bi to mogli da prebacimo/spasimo čak se oni vide sa ovog drugog OS-a(kad se loguje kao admin) ali ne mogu da se otvore...dali nekao možemo da stignemo do ključeva za enkripciju na prvom OS-u Ako neko ima neke ideje hvala unapred ! :) [Ovu poruku je menjao -Nikola- dana 15.01.2007. u 14:55 GMT+1] |