[ legenda85 @ 16.01.2007. 14:51 ] @
Volio bih da mi neko objasni kako da spojim dva racunara koji se nalaze na udaljenosti od 200 metara (vazdusne linije). Na koji nacin i sta mi je sve potrebno od opreme da bi veza bila uspostavljena i pre svega da bude jaka konekcija naravno ako je to ikako moguce.

[ broker @ 16.01.2007. 15:19 ] @
To je vrlo jednostavno. Samo treba malo da citas sta smo sve pisali na forumu na tu temu.
[ legenda85 @ 16.01.2007. 15:32 ] @
Sve ono sto sam nasao u vezi povezivanja racunara u mrezu je "kako povezati dva ili vise racunara u mrezu u kuci" a mene interesuje kako povezati u mrezu racunare koji su udaljeni oko 200 metra?
Surfao sam ali nikako da nadjem pravi odgovor na ovo sto me interesuje.
[ Librabicboj @ 16.01.2007. 16:37 ] @
Citat:
legenda85: Sve ono sto sam nasao u vezi povezivanja racunara u mrezu je "kako povezati dva ili vise racunara u mrezu u kuci" a mene interesuje kako povezati u mrezu racunare koji su udaljeni oko 200 metra?
Surfao sam ali nikako da nadjem pravi odgovor na ovo sto me interesuje.

Pretrazi ovaj sajt i ove forume. Ovde sigurno ima to.!
A da ih povezes: recimo
1.kabel (ako je moguce),
2.posto imas vazdusnu liniju 200m i ako nema nekih vecih prepreka (zgrada,...) dignes dve antene
3. itd.... itt... <-> (i tako to)
Kako sve to?
PA na ELITESECURITY pise! NA tebi je da trazis i da citas, naravno!
[ dejan_osipaonica @ 19.01.2007. 15:00 ] @
Citat:
Librabicboj: Pretrazi ovaj sajt i ove forume. Ovde sigurno ima to.!
A da ih povezes: recimo
1.kabel (ako je moguce),
2.posto imas vazdusnu liniju 200m i ako nema nekih vecih prepreka (zgrada,...) dignes dve antene
3. itd.... itt... <-> (i tako to)
Kako sve to?
PA na ELITESECURITY pise! NA tebi je da trazis i da citas, naravno!

Jeste a ipre par dana je bila tema povezivanja na 150 m i veruj nece biti razlike samo treba da se cita malo forum a imas nasiroko u top temama