[ west_herc @ 17.01.2007. 23:00 ] @
Imam sljedeći problem, naime imam dosta formi form1, ... form10. I sad sam dodao i form11, ali sad bih želio da ova form11 bude prva koja se pojavi kad pokrenem aplikaciju, pa da onda na njoj pozivam form1.
Jel netko zna kako?
[ NrmMyth @ 18.01.2007. 00:31 ] @
Dali timoze pomoci Find&Replace?
[ aleksandarpopov @ 18.01.2007. 06:21 ] @
Nadji ulaznu tacku programa - static void Main metod i tamo promeni konstruktor od form1 u konstruktor od form11 - imaces nesto kao
Code:

...Run(new form1().Show)) /*to promeni u */...(new form11().Show())

Kucam napamet, ako nesto ne kontas ili ti nije jasno pitaj.
Hint - koristi imena koja malo blize opisuju tvoje forme, promenljive...
Pozdrav!
[ BezPanike @ 18.01.2007. 06:45 ] @
... ili još lakša varijanta:
Project > Properties... pa u Application - Startup form uneseš koji form se prvi pokreće.
[ west_herc @ 18.01.2007. 07:38 ] @
MOram priznati da ovo od kolege aleksandra nisam našao! A od startup-project mi se ne nudi ta opcija da mogu birati koju formu želim za početak pojavljivanja.
[ aleksandarpopov @ 18.01.2007. 08:30 ] @
Jesi nasao bar taj Main?
[ aleksandarpopov @ 18.01.2007. 08:35 ] @
Jesi nasao bar taj Main?
Ispravka - napisao sam konstruktor treba poziv konstruktora...

[ west_herc @ 18.01.2007. 09:14 ] @
Rjesio sam!!!
ctrl+f, zatim search current project form1.Load():

Nisma mogao naći tu datoteku program.cs! Tu sam samo zamjenio slično kaš to si ti rekao.

Hvala Aleksandre Veliki!
[ aleksandarpopov @ 18.01.2007. 09:59 ] @
Nema na cemu. Ali mogao bi da uzmes neku knjigu o C# pa malo i da procitas ponesto...
Pozdrav!
[ west_herc @ 18.01.2007. 10:24 ] @
To svakako i radim, ali naj bolje se uči kad se igraš sa ovom pa onda uzput sve i naučiš. OD pustog čitanja 1000 stranica ema niš, na kraju niš neznaš. PTo svakako ali ja i jesam početnik u C# i nemozes sve ni procitat. Vecinu stvari koje sam pitao ovdje na forumu sam sam pronasao u medjuvremenu cekajuci na odgovor, ali opet sam ih htio pitat da vidim jel to to. Vjerojatno svi znaju kako je kad se podje od pocetka, a sad sigurno ovo sto sam pitao necu vise nikad pitat jer sam naucio.

ipak VALA drugovi!!!
[ west_herc @ 18.01.2007. 10:29 ] @
To svakako i radim, ali naj bolje se uči kad se igraš sa ovom pa onda uzput sve i naučiš. OD pustog čitanja 1000 stranica ema niš, na kraju niš neznaš. PTo svakako ali ja i jesam početnik u C# i nemozes sve ni procitat. Vecinu stvari koje sam pitao ovdje na forumu sam sam pronasao u medjuvremenu cekajuci na odgovor, ali opet sam ih htio pitat da vidim jel to to. Vjerojatno svi znaju kako je kad se podje od pocetka, a sad sigurno ovo sto sam pitao necu vise nikad pitat jer sam naucio.

ipak VALA drugovi!!!
[ west_herc @ 18.01.2007. 10:31 ] @

ipak VALA drugovi!!!