[ serbian_boy @ 18.01.2007. 14:59 ] @
interesuje me kako da postavim i instaliram flash chat. problem je sto ne znam da radim u sql bazi! znaci imam chat ali jedino sto znam je da preko comandera uplodujem.
[ bukovski @ 18.01.2007. 15:43 ] @
to je verovatno onaj od 5 evra scripts :)

najjednotavnije ili nauci ili nabavi flash chat koji nezahteva mysql :) a ima ih podosta i to za free
[ serbian_boy @ 18.01.2007. 16:08 ] @
nemam pojma to sam nasao i skinuo. adje mi reci neku adresu gde mogu skinuti neki chat i da bude lak za instaliranje posto sam stvarno
tantuz,.
[ Spavac_na_Chatu @ 06.02.2007. 01:00 ] @
zasto jednostavno ne otvoris sobu na nekom irc serveru tipa SerbianChat gde nemoras da se registrujes i ostalo i onda ubacis java aplet u flash stranicu i miran si :)
[ danci_sombor @ 06.02.2007. 10:06 ] @
e Spavac_Na_Chatu znas li mozda kako da napravim irc server ... tipa krstarice elitesecuritija i tako ? ? ? ?
[ danci_sombor @ 06.02.2007. 10:08 ] @
e DAMIR-MITROVIC ... da li si nasao neki flash chata... free na netu ?? ??
[ Spavac_na_Chatu @ 07.02.2007. 11:14 ] @
Somborac :) za irc server trebas imati program koji mozes da nadjes na netu i treba ti neki BNC ili WPS da mozes da ga pokrenes na njemu. Vise o konfiguraciji irc servera mozes naci u pod forumu IRC.
[ RASA @ 04.06.2007. 23:43 ] @
Pozdrav

Ako nekom treba flasch chat ja ga imam ali meni treba neko ko dobro zna da ga podesi.
Nalazi se na www.radiolipa.com pa hteo bi ga malo bolje srediti i nefunkcionise mi davanje admina i ostalo a hteo bi ubaciti i registraciju.
Ako neko moze pomoci moze i na [email protected] ili [email protected]

Unapred Hvala