[ SvRzY @ 19.01.2007. 19:03 ] @
Pozdrav, ja sam novi clan Vaseg foruma. Mnogo sam naucio citajuci vase postove ali ovaj problem prepustam Vama. Konfiguracija: Asus nVidia GeForce 6600 OC 400-650 Hladnjaci na memoriji Drajveri: Force Ware 84.21 AMD Athlon XP 2200+ 1800MHz NCP PC2700 256mb GeIL PC3200 512mb > 768mb 333MHz Na oba modula su hladnjaci Maxtor 40gb ATA master + Titan Cooler Asus Combo Drive slave > na istoj su grani Creative SB Live! Intex TV-FM Tuner Planet Wireless Card Napajanje iz JNC 8866 kucista "350W" Win. XP pro SP1 Uredno odrzavan! Problem: Nepostoji igra koja mi ide stalno glatko, non stop kod nekih akcija usporavanja. I sve to nevezano za detalje, bilo oni Max. ili Min. isto mi se hvata. Primeri:NFS2-Usporava na nekim deonicama BF2-Cim neka akcija pocne uspori Carbon-Strasno GUN-Isto znaci usporava cim akcija pocne GTASA-Ma sta da vam pricam svugde je isto s***** I jos puno puno igara zeza. A opet detalji mi nisu toliko vazni. Znam da se igram i po sat vremena sa detaljima u nekoj igri i da na kraju fraps pokaze u Npr. Half Life 2 23fps odmah po izlasku iz voza kad se okrenem ka onom velikom okranu i onim strazarima, a kad se okrenem na stranu gde nema ljudi 50fps. Sve spomenute igre kod druga rade fino Barton 2500, 9550ge, 1gb Ram i asus k7 ploca X serije. Nosio sam par puta grafu kod njega i vecina igara radi na high podesavanjima. Krivo mi je sto sve ulozene pare nisu imale nikakvog smisla. Masina pre nadogradje je bila athlon xp 1700 512ram i radeon 7000. Sada samo mogu da pokrenem nove igre i gledam kako se vuku. Pobao sam dosta drajvera, probao sam sa grafom na default, probao sam drugo napajanje, razdvajao sam citac i hard na zasebne grane, proc stavljao na 2ghz stabilno... Do temperature nije imam dosta coolera koji su pravilno rasporedjeni. Everest pokazuje CPU 39-50 GPU 37-51 VGA Mem 37-50 HDD 18-30 Sumnjam na IRQ kad odem na Run>msinfo32>i ukucam irq u temi conflicts dobijem sledece: irq3 tv CARD 7130 irq3 usb host controller irq5 creative irq5 pci to usb host contorller irq10 planet WL-8314 irq10 usb host controller irq11 n6600 irq11 usb host controller irq11 lan irq9 microsoft ACPI compliant system irq9 scsi/raid host contoller Kartice sam prebacivao iz slota u slot i nista nedobija stim. A mozda je i do misa Geniusa ili Altec 621 zvucnika mada neverujem : ) A ja samo hocu da se naigram ko covek. Ma ako nista uzecu polovan PS2 i da ne gubim vise zivce sa ovim cudom. Ako neko zna u cemu je problem i zeli da mi pomogne bicu mu jako zahvalan. |