Citat:
blood: Moze biti da program za merenje vremena internet cafea tipa smart launch
ne dozvoljava download. Proveri probaj da skines bilo sta sa neta.
Skini od nekog drugog.
Ovde je CyberCafe 4.
Probao sam da skinem nesto sto je i preko 150 MB upravo sada. Proizvoljno. I - radi, pocinje da skida; ali to je bilo preko linka na samoj stranici, a ovo sto pravi probleme je sa ftp servera. (samo jedan dan, na moje iznenadjenje, je uspeo da uopste pocne da skida sa tog servera (i da skine u celosti tada) (a to je bilo upravo nakon sto su digli frku oko spamera na tom sajtu (dakle, mozda je problem ipak sa njihove strane, samo sto, eto tada nisu sve resrikcije ukljucili))). Ili mozda treba nesto 'upgrade'-ovati sto se tice Windows-a da bi mogao da barata sa tim serverom. Ali sta?
Ili proveravaju IP adresu (sto nema smisla jer se desava da koristim isti racunar ali opet - nista).
Ili mi nesto sabotira?
Ja pretpostavljam da ovde, na ovom forumu ima nekoga dovoljno vestog oko servera da moze da utvrdi sta se zbiva tu.
Evo, pa izuci o cemu se radi:
ftp://ftp.tfarchive.net/macross/r1.zip
ftp://dl:[email protected]/107_Fire_in_the_Sky.zip
Ne znam u cemu je fora. Taj server ima korisnicko ime (koje je: 'dl') i lozinku ('dl' (DL)). Konektuje se, uloguje se, i onda odjednom napise da nema te datoteke na serveru (a znam 100% da ima, to nije pitanje). Na tom serveru su i neke restrikcije stavljene (tipa: samo tri 'download'-a na dan, i razna druga ogranicenja pri download-u).
U principu odavde mogu da se skidaju velike datoteke uvek (i cak sta vise - taj jedan put je moglo i sa tog servera), ali - ne znam u cemu je problem uopsteno.
(totalno zbunjen)
Cudan primer okolnosti kada je taj server u pitanju (sve je tu; ne mogu da skinem nista).