[ D3vil hunter @ 23.01.2007. 15:13 ] @
ne znam di bi ovu temu stavio zato bi molio admina da je premjesti tamo di treba i da mi javi ako moze....thnx 8)
ugl.. imam mail na koji primam vazne podatke o strategijama za napade u jednoj online igri i sve kordiniram preko toga posto sam malo paranoican jedan lik predvidja sve moje poteze u zadnje vrjeme i cini mi se da su mi neki milovi koji bi trebali stic nestali moje je pitanje dali mi netko moze provaliti u mailbox-- tj saznati sifru..
domena je t-com zg hr ov mailbox i jos je na moju staru bas zato da nitko nebi znao ..cak sam odabrao taj mailbox jer se msn i yahoo hakiraju svakodnevno...
dakle dali sam paranoican ili je netko saznao moj e-mail pass?? ako je to moguce ecite mi koji je mail najsigurniji jer cu morat mjenjat mail...
[ djalfirevic @ 23.01.2007. 20:46 ] @
Hmmm...

Bojim se da je to jako tesko pitanje...

Ne postoji garancija ni za jedan mailbox, ali posto si i sam rekao da se yahoo i msn hakuju svakodnevno, zasto onda ne probas neki lokalni domen, a ne svetski???

Probaj tu varijantu.
[ InfoPano @ 23.01.2007. 20:55 ] @
Mislim da je paranoja u pitanju.
Ako ne, onda je verovatno došlo do nekih promena na tvom email računu (možda je implementiran neki AntiSpam softver itd).
Možda je kompromitovan tvoj računar (proveri sa Spybot-om da nije instaliran neki Spyware ili neki Keylogger i slično).
Ako ti Spybot nađe nešto od gore navedenog, očisti ceo računar i promeni šifru na tvom email nalogu (ili registruj novi email nalog negde drugde - http://securemail.infopano.com/ ) . . .


[Ovu poruku je menjao InfoPano dana 23.01.2007. u 22:33 GMT+1]