[ rajo88 @ 25.01.2007. 23:08 ] @
Imam dva pitanja a oni glase: 1. Imam ( imao sam ) plocu MSI KT4AV i na njemu nakacen procesor AMD Athlon XP 2000+.Pre neki dan na LPT mi je zakacio neki napon, i ploca od tada kad god se prikaci na napajanje sama se startuje, a kad izvadim procesor, ne. Posto je tu definitivno nesto sprzeno, in teresuje me da li je i ploca i procesor ili postoji mogucnost da je nesto od ta dva prezivelo. Inace kad skinem hladnjak sa procesora i startujem masinu, nakon 3-4 sekunde procesor se pregreje i masina se ugasi, sto po meni moze da znaci da ploca ipak radi jer prati temperaturu CPU-a?Takodje mi je riknuo mis koji je bio nakacen na USB, zatim USB Hub, a na njega je bio nakacen skener ( koji je jos u garanciji ). 2. Nakon toga kupio sam novu plocu i procesor, ali sam resio da predjem na INTEL. Kupio sam Intel Pentium 4 3.06 GHz 1MB L2 533 FSB, i plocu za njega MSI 865PE Neo3. Masina je neverovatna, ali me jedno zanima u vezi procesora: zbog cega mi u task Manager - u prijavljuje dva grafika za CPU kao da je Dual Core? Unapred zahvalan. [Ovu poruku je menjao JOJO847 dana 30.01.2007. u 13:11 GMT+1] |