Citat:
calexx: Šta se dešava kad okreneš konektor? Da nije nešto pobrkano sa obeležavanjem? Konektor si prikačio na pinove 1 i 3?
[Ovu poruku je menjao calexx dana 29.01.2007. u 02:46 GMT+1]
Ti mi ovako delujesh najozbiljnije ovde.. Bez uvrede za ostale >:) Kada okrenem, onda nema nikakvog sijanja, a radio sam po shemi iz knjige o maticnoj, javicu kad proverim, na kojima su pinovima, trenutno nisam kuci i u mogucnosti da proverim.
Citat:
SASA M.: I ta sijalica u sobi blinka u skladu sa frekvencijom gradske mreze, samo sto ti to ne primecujes. :)
Ako si siguran da si dobro povezao(ja nisam), iskljuci je. :) Nikakva dodatna podesavanja ne bi morao da
radis da bi ona normalno radila. Ono sto jos mozes da uradis je da potrazis jos jedno mesto na ploci za
prikljucenje ide_led, neke ploce imaju dva mesta za ovo.
I ovo mi se svidja :) Mada se ponekad bash upravo tako i ponasha moja led dioda, ponekad samo se za mrvicu smanji intezitet, a cem potrazim ako imam josh neki drugi prikljucak
Hvala svima na predlozima, mada neki nemaju veze s vezom, bar onoliko koliko ja znam :) Aj josh neki pametan predlog, ako imate, mada se meni ipak chini da je moja plocha zrela da je vratim u prodavnicu odakle je i uzeta, dok je josh pod garancijom (inace sam je uzeo od nekog tipa preko oglasa, stara je 8 meseci i ne znam dal je kod njega sijala jer je duduk totalni, a mozda i nije vec se samo pravi.. hehehe,) pozdrav!