[ bojan33 @ 29.01.2007. 10:11 ] @
Sa foruma koji je normalno radio (naravno greškom) sam izbrisao neku temu. Naravno imam backup koji sam želeo da učitam, i time povratim izgubljene podatke. Međutim, pošto sam išao na restore database, izabrao fajl i pritisnuo start restore, on je evidentno počeo nešto da uploaduje, međutim posle par trenutaka je ispisao no file was uploaded.

Da li je neko imao sličnih problema ili možda zna kako da rešim ovaj problem ?
[ bojan33 @ 02.02.2007. 09:04 ] @
nemoguće da niko ne zna o čemu se radi /nije imao ovakvih iskustava ?
[ Zed Mc Jack @ 02.02.2007. 12:18 ] @
Ja sam pre 3 meseca takođe postavio PHPBB forum i za sada srećom nisam imao potrebe za restauriranjem baze.
Kako vidim da ti niko ne odgovara ovde, a ja ne znam šta bi mogao biti problem, savetujem ti da kontaktiraš nekog na oficijelnom sajtu PHPBB-a i da tamo potražiš odgovor(imaš forum ). Ako ti to ne uspe, probaj da vidiš sa ljudima koji ti hostuju prezentaciju, možda je tu negde problem.

Uzgred budi rečeno sviđaju mi se i sajt i samo splavarenje, koštao sam splavarenje dok sam bio u Africi i bilo je super, malčice zajebano zbog krokodila u vodi, ali ispostavilo se da su vodiči bili u pravu kada su tvrdili da neće nikoga napasti...

HTH
[ bojan33 @ 05.02.2007. 13:45 ] @
pa izgleda da mi još samo njihov forum preostaje...

a što tiče samog splavarenja, pazi se, to je opasna droga.. kad jednom uzme, više ne pušta...
[ halabit @ 06.02.2007. 23:27 ] @
Pazi brate ja sam vodio jedan forum pre jedno pola godine koji je bio phpbb.

Iste probleme sam imao .

Imas nekoliko programcica koji ti rade backup ( ovaj phpbb-ov ponekad zna da zeza ).

Sto se tice restora , uradi ga preko BigDump skripte :

http://www.ozerov.de/bigdump.php
[ inzenjer2005 @ 07.02.2007. 10:43 ] @
Mozda je baza u back up-u suvise velika, pa ne moze sve od jednom da ti se importuje i zato je najbolje da probas preko phpMyAdmin-a da importujes deo po deo baze.
[ vlada13 @ 23.02.2007. 19:41 ] @
Uradi export preko PhpMyAdmina pošto ovaj forumov nije baš najbolji, tako i oni iz PhPBBa kažu :)