[ sasabraj @ 29.01.2007. 13:49 ] @
Da li u okviru opcije Copy disk Nero aplikacije postoji mogucnost da se zastiti disk lozinkom,da ne moze da se ucita kasnije bez ukucavanja passworda.
Ako ne,preporucite mi neku aplikaciju u te svrhe.
Hvala!
[ Librabicboj @ 31.01.2007. 11:18 ] @
MA koliko ti zeleo da zastitis DVD to je u principu nemoguce! [DA je meni Poznato]
Jer na netu ima vise programa koji otkljucavaju, [hakuju] DVD diskove nego sto ima da se zastite od kopiranja!
Tako da ti je nemoguce zastiti DVD od ljudi koji bar malo znaju o internetu i programima za kopiranje.
JA sam pokusavao da sa raznim DVD programima stitim disk, da bi kasnije i sam [kada sam proveravao] otkljcao sa drugim programom skinut sa http://www.softpedia.com/
A odatle zna i mala beba da skine program!!!

[Ovu poruku je menjao mmwc dana 31.01.2007. u 14:47 GMT+1]
[ DakSrbija @ 29.04.2008. 14:48 ] @
Oni kojima ja dajem DVD stvarno nemaju pojma o Internetu, pa bi bilo stvrarno korisno da nam napišeš naziv tog programa. Dakle, NE treba zaštita od kopiranja, već samo nemogućnost pregledanja sadržaja DVD-a bez lozinke (još jednom napomminjem da se radi o totalnim laicima što se tiče računara)...
[ miki069 @ 29.04.2008. 22:50 ] @
Sta je sadrzaj DVD?
Ako je DVD film - ne moze.
Ako su slicice - moze u verziji da DVD dajes bas debilima.
[ DakSrbija @ 30.04.2008. 19:03 ] @
Sadržaj DVDa čini nekoliko fasclikli u kojima se nalaze datoteke raznih tipova: slike, video klipovi, tekstovi, programi...
Razmišljao sam napravim arhivu sa WinZipom koju ću zaštititi lozinkom, ali pravljenje takve arhive bi trajalo saaaaatima (4,7 GB)... Imate li ideju za neko drugo rešenje?