[ deki_inf @ 29.01.2007. 15:23 ] @
|
Naime,poceo sam da radim C++.NET i u knjizi koju imam,uvek,prilikom pokretanja novog projekta pise da treba da izberem MENAGED C++ APPLICATION!Medjutim,2003.NET nema ovu opciju kada se izabere C++ project!Probao sam sve moguce druge varijante i nista nece da radi!Interesuje me,koji VS.NET ima ovu opciju,da li u 2003 ima odgovarajuci nacin da iskoristim kod iz ove knjige i u cemu je kvaka!!!!
Hvala puno! |
[ Fedya @ 30.01.2007. 12:33 ] @
U zavisnosti da li pravis konzolnu ili winforms aplikaciju imas:
Windows Forms Application (.NET)
Console Application (.NET)
to su ti managed c++ aplikacije.
[ deki_inf @ 30.01.2007. 12:47 ] @
Hvala!
[ deki_inf @ 31.01.2007. 21:21 ] @
E ovako!Ovo sto ste rekli zaista radi i sada kod iz knjige mogu da iskoristim ali se pojavio jedan drugi problem!
Prvo:cekam dosta vremena da mi se bilo sta pojavi na konzoli-vidim samo praznu konzolu i cekam(console app) i drugo:kada se i nesto pojavi,odmah nestane tako da ne mogu da vidim rezultate na ekaranu!!!Nema onogoa press eny key....Kako da sada te stvari sredim!E ako ovo saznam,necu vise da smaram sa ovim pocetnickim pitanjima!Zaista hvala na razumevanju i pomoci!Stvarno vam svaka cast!
[ mLAN @ 31.01.2007. 21:31 ] @
Pokreni program iz konzole. Svi fajlovi koje izkompajliraš su u bin/debug ili bin/release folderu. Dakle, cmd, idi u taj folder i pokreni svoj exe.
[ MrLimeni @ 01.02.2007. 09:17 ] @
Ili dodaj na kraju programa kod za sistemski poziv "PAUSE"

Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.