[ kUdtiHaEX @ 12.06.2003. 15:57 ] @
Da se zahvalim onima koji su mi pomogli da se snadjem pri instalaciji. ZNaci, podla diska na particije je prosla vise nego uspesno :) E sad su se stvorili novi problemi :) Prvo da krenem od...da LILO-a. Instalirao sam LILO ali ne u MBR i koristeci vec odavno poznatu komandu dd if=/dev/hdd of=/win1/bootsect.lin bs=512 count=1 i napravio time bootsect.lin fajl koji sam posle ubacio u boot.ini. Ali, ne radi. XP se pokrece ok, ali Slack nece. Umesto boota me docekaju 01 11 010101010100101010010101010 po ekranu da bi posle 3-4 sekunde rekao Searching boot record from SCSI...Not found (hm ok ja nemam SCSI ovo je obican IDE disk). STa da mu radim nemam pojma... samim tim sto se to i ranije dogadjalo i sa drguim distroima.... Ajmo dalje... ne mogu uci u KDE/GNOME pretpostavljam da je to zbog drajvera za graficku (gf3ti200)? Misli mda su mnogi pitali ali ja nisam obracao paznju - Lucent modem, koji OK radi na svim drugim distribucijama. Da li ce raditi pod SWom ili cu biti odsecen od sveta? Mislim da je to za sada sve.... |