[ asyk @ 30.01.2007. 09:19 ] @
Dakle, uspio sam postići osnovnu funkcionalnost svoje skripte za unos i ispisivanje vijesti i da mi kida sadržaj vijesti na određeni broj znakova i da ljepi paginaciju na to. Ali događa mi se nešto čudno, prije ispisa naslova i sadrzaja vijesti na vrhu tablice mi se pojavio znak "veće od" ili ">", iako ga ama baš nigdje u kodu nema - provjerio sam 100 puta. Da li netko zna u čemu je problem? Evo i screenshota problema uz pitanje.

[ Nemanja Avramović @ 30.01.2007. 09:44 ] @
Da nije BOM signature ili tako nešto, neki nevidljivi karakter (nevidljiv dok ga ne prikaže browser)?
[ asyk @ 30.01.2007. 09:51 ] @
Kako misliš nevidljivi karakter dok ga ne prikaže browser? Evo pogledao sam o BOM signatureu i mislim da nije u tome problem. Prvo, ne koristim sessione (još), a drugo - preko edit.com-a sam ipak provjerio da li ima nekih čudnih znakova prije početka ikakvog koda (koristim UTF-8), ali nema ih. Wtf?

P.S. Tnx na brzom odgovoru! Ovo za BOM signature nisam znao.
[ Nemanja Avramović @ 30.01.2007. 12:03 ] @
BOM nema veze sa sessionima, to je taj "nevidljivi karakter" i ne vidi se dok ne pozoveš fajl kroz browser.
E sad, možda je glupo, ali vidi da li nemaš negde slučajno ubačen > u kodu... to bi rezultovalo znakom > u browseru :)
[ asyk @ 30.01.2007. 13:16 ] @
Taman sam to shvatio i sam da bi me ti preduhitrio s odgovorom. Da, potkrao se taj znak u kodu iako ni sam nemam pojma kako. Stvar je riješena. Hvala!